2777
2789
عنوان

مخترع پودر گیاهی سوپر فود

| مشاهده متن کامل بحث + 108706 بازدید | 131 پست

سوپر فود خیلی خوبه خدا رو شکر خودم افسردگیم بهتر شد وزن به تعادل رسید بچمم رشدش خوب شد خدا رو شد سوپر فود زندگیم بهم برگردوند مخصوصا مشاور من باهاش در ارتباط بودم واقعا یکی از بهترین مشاور های زندگیم بود ایدیش میزارم که شما هم بتونید ازش استفاده کنید 

@tip_com_ads تلگرام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه عزیزان میخواستم بگم ایا سوپر فود مشکلی نداره بنده سفارش دادم بیاد هنوز نگرفتم شمارو به ا ...

واقعا عالی تجربه کردنش جالبه همه اونا که انتقاد میکنن خودشون استفاده نکرون این یه نعمت که توسط یه ایرانی ساخته شده خدا رو شکر من بهتون توصیه میکنم 

بنده تفکر کردم و نوشتم دوست محترم؛  هیچ کدام از فرمایشات شما هم به هیچ عنوان دلیل بر این نیست ...

چی میگی توووو؟؟انگار حالت خوب نیس. کجای حرفای این بنده خدا میخورد تبلیغ باشه . داره میگه که من نمیدونم اگر تجربه ای دارید بهم بگید. 

اگر میخواست تبلیغ کنه میگفت مصرف کردم عالیه و...

چرت نگو لطفا

نه اتفاقا من سوپرفود استفاده کردم و خییییلی هم راضی بودم خیلی از مشکلات منو حل کرد به خصوص اینکه خوا ...

سلام

میدونم خیلی زمان گذشته از پستتون ولی شما از  کدوم کانال یا لینک تهیه کردید؟

پودر منم اومد. فرستندش از مشهد آقای خلخالیه سفیده و مزه برنج خام میده فعلا که دو روزه میخورم واسه ...

سلام عزیزم میشه لطف کنی اینجایی که این پودر رو خریدی به منم معرفی کنی و اینکه جواب گرفتی یا نه؟اخه من خریدم برای من از اهواز اومد و اینکه رنگش سفید نیست بین قهوه ای و نخودی هست تقریبا

سلام عزیزم میشه لطف کنی اینجایی که این پودر رو خریدی به منم معرفی کنی و اینکه جواب گرفتی یا نه؟اخه م ...

من انداختمش دور . چون شنیدم بعضیا باخوردنش دچار مشککل کبدی شدند

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یه کاربری به اسم مارال بود مصرف کرده بود و رااااااااضی @مارال

این مارال خانومی که میگین کارش تبلیغ این پودر برای کانال بست دی هست تو همه تاپیکا هم حرفای ضدونقیض زیاد میزنه یجا میگه فلان مریضی داشتم خوب شدم جای دیگه مریضی دیگه ای عنوان میکنه اخرشم میگه از کانال بست دی خرید کردم ک اصلشو دارن. مگه سخته ادمای کانال بیان اینجا با دروغ تبلیغ کنن ؟؟؟؟

واقعا عالی تجربه کردنش جالبه همه اونا که انتقاد میکنن خودشون استفاده نکرون این یه نعمت که توسط یه ای ...

چرا ازون ایرانی تو رسانه ملی هیچ حرفی نشده ؟؟؟ چرا این اختراع بزرگ که یه تنه همه بیماریارو خوب میکنه تو داروخونه بفروش نمیرسه؟؟؟ چرا این ایرانی اختراعشو انحصاری نمیفروشه و پول زحمتی ک برای اختراعش کشیده خودش به جیب نمیزنه؟؟؟ چرا الان هرکی از جاش پا میشه یه کانال میزنه برای فروش ؟؟؟ چرا این مخترع شمارع و ادرسی نداره بشه ازش پرسید چرا مجوز بهداشت و سلامت و ادرس محل تولید نداره ؟؟؟ پفکم بخان تولید کنن روش اسم کارخونشو میذارن چه برسه به اون . این پودر شبیه قرصای چاقی و لاغریه که موقتی چیزی رو که میخایین بهتون میده ولی عوارضش مدتی بعد خودشو نشون میده اصن با منطق و عقلتون جور درمیاد ی چیزی درمان همه مرضا باشه ؟؟؟؟ جدیدا تو کانالی پست کذاشتن که نگران ویروس کرونا نباشین سوپر فود نمیذاره مبتلا بشین. دولت چین از وجود چنین گوهری بیخبره برای نجات شهروندانش خخخخخخ. واقعا مسخره س . علم وسیع پزشکی که حاصل زحمات شبانه روزیه دانشمندان بزرگه نتونسته به چنین چیزی برسه اونوق یکی که معلوم نیس کیه اومده اختراع کرده . من اصن بعید میدونم چنین شخصی هم وجود داشته باشه فکر میکنم یه عنوانه الکیه فقط. یا اگرم واقعیه پس کو چرا هیچ جای معتبر علمی و پزشکی و رسانه ای حرفی ازش نیس؟؟؟ یه لوح مسخره درست کردن عکس گرفتن ملت رو گول بزنن .خودتون یکم تامل کنین دوستان 

بنطرتون درس کردن یه لوح اینجوری خیلی سخته؟؟؟؟ خواهرم الان دارن ربات میسازن که قلب داشته باشه .اونوق شما با یه لوح گول یه عده سودجورو میخورین ؟ برگه سلامت ازمایشگاهی این پودرو هم همه کانالها گذاشتن مگه درست کردنش با کامپیوتر کاری داره ؟؟؟ شماها که انقدر به راست و دروغش شک دارین خب یه بسته ازین پودرو به یه ازمایشگاه معتبر بدین تا ترکیباتشو براتون انالیز کنن بعد مطمئن شین چیه .

مردم هم عکس ازمایشهای قبل و بعد مصرفشونو میفرستن ...

چه ربطی داره خواهر من. من خودم کم کاری تیرویید داشتم که برگه ازمایشو هم دارم یمدت قرص خوردم رفتم دوباره ازمایش دادم نرمال شده بود الان من اگه از ادمای خود اونا باشم این برگه هارو بذارم تو کانال و بهبودیمو ربط بدم سوپر فود همه باور میکنن خب. درثانی درست کردن برگه ازمایش اصن کاری نداره با کامپیوتر اینو خودم با چشمام دیدم. اونام پول میگیرن تبلیغ کنن برا کانالا. انقد ساده نباشیم. من همیشه سایت نی نی سایت رو میخونم در مورد موضوعات مختلف . واقعا متاسغ میشم از خودمون و سادگیهامون عضو شدم که چند تا حرف منطفی بزنم به عنوان کسی که ازین کانالا ضربه دیدم مخصوصا قرصای چاقی که به اسم گیاهی و اصل و خارجی بودن خریدم بعد سه ماه پاهامو داغون کرد الانم خوب نمیشه . خودکرده را تدبیر نیست. حالا قرصای چاقی فقط ادعاشون در چاق کردنه این پودر که دیگه رسما میخاد بگه من خدا هستم و اومدم تا مردگان را هم زنده کنم و هرمرضی داشتین معالجه کنم واقعا مسخره س ....

منم دیدم کانالشم رفتم ولی جرات نکردم بخرم آخه چیه کا هم واسه چاقی خوبه هم لاغری هم همه دردها و مریضی ...

لاغری و چاقی دلایل مختلفی دارن از قبیل کم کاری و پرکاری تیرویید که قرصای مخصوص خودسونو دارن و زمان میبره تا به حد نرمال برسه مدیران کانالها ادعا میکنن این پودر مشکلات تیروییدی رو رفع میکنه و چاقی و لاغری رو هم درمان. سوال من اینه این پودر چطور میفهمه شخص کم کاره یا پرکار که با تنظیم متابولیسم فرد رو درمان کنه؟؟؟؟ خخخخخ . پس چرا دکترا برا درمان کم کاری و پرکاری تیرویید از داروی واحدی استفاده نمیکنن ؟؟؟؟ خب اونم قرصه دیگه میره تو معده و خودش تشخیص میده چکار باید بکنه خخخ. دوستان تیرویید داروی مخصوص خودشو داره و امکان نداره یه دارو بتونه هم برای کم کاری استفاده بشه و هم پرکاری تیرویید . پس چطور یک پودر میتونه همزمان هردو مشکل رو رفع کنه ؟؟؟؟در یکی کم کاری رو درمان کنه و در دیگری پرکاری تیرویید رو؟؟؟؟ تفکر با شما 

چقدددددد  تبلیغ😨😨😨 یعنی این همه کاربر یهوییییی عضو شدن و یهووووی اولین پستشون رو تو این تاپ ...

افرین به این همه دقت. دیگه چه دلیلی محمکتر ازین تبلیغات دروغین برای اثبات دروغ بودن این محصول