2821
2789
عنوان

مخترع پودر گیاهی سوپر فود

| مشاهده متن کامل بحث + 108741 بازدید | 131 پست
هرروز صبح یه ق چایخوری..ووبعدش غذاخوری که نباید غذاخودی میخوردم‌چون خیلی سردرد و سرگیجه گرفتم و گفتن ...

پودر منم اومد. فرستندش از مشهد آقای خلخالیه

سفیده و مزه برنج خام میده

فعلا که دو روزه میخورم واسه یبوست خوب بوده

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مهم نیست شما چه فکر میکنید اگر تبلیغ میخواستم بکنم راه راححتری بود ..تبلیغ میکردم براحتی ...چنان که ...

شماچرا اینقد قسم میخورین؟😑اصلا کار درستی نیست واسه این چیزهای بی ارزش اینهمه قسم جلاله وقسم ائمه اطهار روخوردن..... تو این سایت اینجور چیزهافراوونه  کافیه یه تاپیک بزنی ده تا معترض و بدبین راجع به موضوع تپیدا میکنی

تا حالا با مصرفش چه تغییراتی کردین؟قیمتش که گرونه. صدتومانه دیگه؟چقدر هست مقدارش؟

قیمتش 140 تومنه. تا حالا تاثیری که داشته برطرف شدن کامل یبوستم بوده.و کمی هم اشتهام بیشتر شده. ولی هیچ شماره ثبت و کد بهداشتی نداره

لطفا پیامم رو دیدین حتما بگین خوب بوده براتون یا نه؛یا اطرافیان تون استفاده کردن یا نکردن،؟نتیجه اش ...

از اطافیانم کسی استفاده نکرده. من روزی یه قاشق چای خوری استفاده می کنم فکنم برای دو ماه بشه

چون‌لوح تقدیر و انالیز پودر رو دیدم اطمینان کردم بعلاوه فیلمهای ارسالی و صوتها ...وقتی میخورم مزه آر ...

عزیزم لوح برای سال ۷۲ هست و شما دقیقا نمیدونی برای چی هست و موضوعش چی بوده.اون به به چه چه کنان هم ممکنه از خودشون باشن.نمیگم نخور اما من شخصا اینجور چیزا رو نه باور دارم نه مصرف میکنم

منم تازه تو کانالش عضو شدم و برام جای تعجبه یه چیز درمان خیلی بیماریها باشه. مادرشوهر من ارتروز شدید داره. همش هم میدونم از کمبود ویتامین و ایناست و اینکه جوونی هاش خییییلی از خودش کار کشیده. به نطرتون بهش معرفی کنم این سوپرفود رو یا نه؟

نه کلا چون دیدم خ تعریف میکنن گفتم من که مریضی خاصی ندارم و میگن کلا برا سلامتی خوبه اول بگیرم ببینم ...

منم دیدم کانالشم رفتم ولی جرات نکردم بخرم آخه چیه کا هم واسه چاقی خوبه هم لاغری هم همه دردها و مریضی ها 

وقتی نه به خیر نه به شر برات سودی نداشته چرا میخوای مصرف کنی؟

چه جوری جرات میکنید همچین چیزایی رو بخورید؟

والا ما حتی از آشنا یه عسل بخوایم بخریم تا جواب آزمایششو نبینیم اطمینان نمیکنیم

نخور این چیزا رو بابا

اون اگر از سال هفتاد و دو تقدیر نامه گرفته بود و معجزه ای کرده و اختراعی اتفاق  افتاده بود تا الان از یه جای معتبر کلی فروش داشت نکنه از سال هفتاد و دو تا الان توی تـلگرام فروش داشته؟ 

با سلامتیت بازی نکن

مجوز از سازمان معاونت غذا و دارو داره؟ احتمالا نه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه به نظرتون قهوه قارچ گاردونما چطوره ؟

خیلی تو کانال ها تعریف می کنن 

کسی هست استفاده کرده باشه و نتیجه موثر دیده باشه؟

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
هرروز صبح یه ق چایخوری..ووبعدش غذاخوری که نباید غذاخودی میخوردم‌چون خیلی سردرد و سرگیجه گرفتم و گفتن ...

یه کاربری به اسم مارال بود مصرف کرده بود و رااااااااضی

@مارال

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز