2777
2789
عنوان

شکر خدا

743 بازدید | 47 پست

الان یه تاپیک دیدم خیلی خوشم اومد فکرم درگیر خودم شد

اره واقعا باید خداروشکر کرد 

باید بیشتر توجه کنیم بیاید مث من حس هاتون رو بگید منم میگم کم کم شمام بگین ک انرژی مثبت بگیرین ....

اگه بشه می خام هرشب یه تاپیک انرژی مثبت براتون بزنم

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

من خداروشکر میکنم 

چون همسرم اخلاقش خوبه شاید یوختایی خیلی خستست یا کمی عصبی اما درکل ادم خوبیه 

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته همه چی گرون شده و چند برابر ولی شب شکم گشنه سر روی بالشت نمیذاریم

میوه هم می خوریم ولی کمتر 

اگه نمیتونیم مسافرت بریم لااقل لب دریا یا جنگل ک میتونیم بریم ...همینم خیلی خوووش میگذره بهم شکررر😊

من مجردم  بیست وشش ساله 

خدا روشکر میکنم چون پدر ومادر خوبی دارم

خدا رو شکر میکنم بابت اینکه دوباره امروز چشمامو صبح باز کردم وزنده هستم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

خدایا شکر که حال همتون خوبه...😊😊😊😘

خداروشکر میکنم که پدرو مادرم صحیحو سالم سایه شون بالای سرمه و سعی میکنم قدرشونو بدونم 

خدایاجونمممم شکرت که امروز همون غذایی رو خوردم که دوسداشتم

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

بحاطر وجود دخترم روزی صدهزاربار خدارو شکر میکنم تا ابد سپاسگذارشم که ی دختر ناز و خوشگل و مودب و خوب بهم داده

و بخاطر اینکه خانواده خوبی دارم و حال همشون خوبه و خودمو شوهرمم ان شاالله به لطف خدا خوب میشیم

بچه نذارین این گرونیا انرژی های منفی از پا درتون بیاره

سعی کنید تو لحظه بهترین زندگی رو داشته باشین...

بیاین دورو نباشیم ...بیشتر همدیگرو دوست داشته باشیم