شوهرم از سر کار اومد میوه خریده بود ...روی اپن یه بشقاب بود که توش هسته یه میوه دیگه (چون امکان دارن باردار باشین دلتون بخواد نگفتم خخخخخخخ )ریخته بودم دخترم بغل شوهرم همش غر که من باید اون هسته ها رو بردارم برای یه لحظه همسرم دخترم رو برد کنار من هم میوه رو گذاشتم توی دهنم اب میوه پرید توی گلوم اولش چند تا سرفه کردم یه دفعه میوه خودش پرید توی گلوم نزدیک 10 دقیقه فقط در تلاش بود ولی چون میوه توی گلوم بود هر کاری کردم نه بیرون می اومد نه میرفت پایین شوهرم ترسیده بود حتی شوهرم شکمم رو فشار میداد ولی بدتر میشدم بهتر نه دختر 15 ماهه ام هم از دیدن این وضعیت گریه اش گرفته بود من هم هر از چند گاهی یه سرفه میکردم بعدش نفسم میگرفت خیییییییییییییییییلی وحشتانک بود خیلی زیاد یعنی توی چند ثانیه واقعا مرگ رو جلوی خودم دیدم فقط توی اون لحظه به دخترم فکر میکردم تازه فهمیدم این همه بقیه میگن تو خیلی ریسک میکنی میوه رو همینجوری میدی دست بچه منظورشون چی بود
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱