2777
2789
عنوان

رباط پام پاره شده

189 بازدید | 5 پست

تاندون صلیبی تو زانوم پاره شده

می خوام برم پیش یک دکتر خوب تو مشهد ولی کسی رو نمی شناسم 

تورو خدا اگه میدونید بگید برای چندمین باره تاپیک میزنم اما کسی جواب نمیده

اللهم عجل لولیک الفرج

اخی عزیزم خداشفات بده خیلی سخته

منم دستم ی هفتس باچاقوعمیق برید خوشبختانه تاندون سالمه اما رگ عصبی انگشتموازدست دادم وقابل پیوندزدن نیس

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

[QUOTE=68383074]اخی عزیزم خداشفات بده خیلی سخته منم دستم ی هفتس باچاقوعمیق برید خوشبختانه تاندون سالمه اما رگ عصبی ...[

خدا ایشالله برای شماهم درست کنه 

من یک بچه چهار ماهه هم دارم نمی دونم چه خاکی بریرم توسرم 

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=68383074]اخی عزیزم خداشفات بده خیلی سخته منم دستم ی هفتس باچاقوعمیق برید خوشبختانه تاندون سال ...

اخی خداحفظش کنه..عزیزم با یه عمل و ی مدت استراحت حل میشه ان شاءالله فقط زودترپیگیرباش

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی