2777
2789
عنوان

سونوی واژینال

361 بازدید | 14 پست

بچه ها من امروز روز 12 پری بود سونوی واژینال دادم توش نوشته شده بود مایع آزاد لگنی دیده نشده.... این یعنی اینکه تخمک گذاری انجام نشده هنوز؟در ضمن من سیکلم 25 روزه س

خدایا خودت مواظب پسرم و دوق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خب تو سونوت نوشته فولیکول داری یانه؟؟ اگه داری یعنی ازاد نشده

عزیزم نوشته بود که یه سایز 29 ... 22 ... 14 ... 8 ... با توجه به اینکه سیکلم 25 روزس کی آزاد می شن؟

عزیزم نوشته بود که یه سایز 29 ... 22 ... 14 ... 8 ... با توجه به اینکه سیکلم 25 روزس کی آزاد می شن؟

خب گلم یعنی4تاتخمک داری این ماه.

اولا دارو خوردی یاطبیعی چهارتا داری ازاد میکنی؟؟؟؟؟

تو اگه میوای اقدام کنی بنظرم از فردا شروع کن اون29امروز فرداس ازاد میشن؟؟

خب گلم یعنی4تاتخمک داری این ماه. اولا دارو خوردی یاطبیعی چهارتا داری ازاد میکنی؟؟؟؟؟ تو اگه میوای ...

من واسه بچه اولم همون یه بار که اقدام کردیم باردار شدم واسه بارداری دومم شوهرم گفت حتمااااااااا باید دوقلو باشه رفتم دکتر کلومیفن و لتروزول و اوو بوست به من وبه شوهرم فرتیل اید داد

من واسه بچه اولم همون یه بار که اقدام کردیم باردار شدم واسه بارداری دومم شوهرم گفت حتمااااااااا باید ...

اها خب پس عزیزم میدونی اگهhcgزنی احتمال کیست شدنت خیلییییییی میره بالا؟؟؟؟؟؟؟

دکترت نوشته دیگه؟؟؟؟

اها خب پس عزیزم میدونی اگهhcgزنی احتمال کیست شدنت خیلییییییی میره بالا؟؟؟؟؟؟؟ دکترت نوشته دیگه؟؟؟؟

نه ننوشت گفت روز 12 برو سونو جوابشو بیار برام امروز رفتم سونو دادم ولی دکترم نبود منشیش گفت شنبه بیا

نه ننوشت گفت روز 12 برو سونو جوابشو بیار برام امروز رفتم سونو دادم ولی دکترم نبود منشیش گفت شنبه بیا

وای دخترررر.... 

ببین این29چیزیش نمونده که نزدیک ازاد شدنشه.. اون8هم شایددددد نرسه اصلا چون کوچیکه14خوبه بد نیس اونیکیم خوبه..

اگه نزنی امپولو احتمالااااااا اون8بشه کیست.

سریع فردا برو.

البته اینایی که میگم قطعی نیست ها تجربیه

[QUOTE=68379535]وای دخترررر....  ببین این29چیزیش نمونده که نزدیک ازاد شدنشه.. اون8هم شایددددد نرسه اصلا چون کو ...[/QUOTآخه فردا تعطیله دکترم نیست تا شنبه امروزم که دکتر خودم نبود رفتم پیش یه متخصص دیگه فقط تست LHداد ... بخدا گیج شدم

[QUOTE=68379535]وای دخترررر....  ببین این29چیزیش نمونده که نزدیک ازاد شدنشه.. اون8هم شایددددد ن ...

یه دکتر دیگه برو باتوجه ب تجربه ای ک دارم دکترت خوب نیس  

کلوموفین و لتروزول خوردی اونوقت نگفته امپول ازادکنندشو کی بزن؟؟؟

اللان29که داره ازاد میشه.....

خسته نباشه دکترت واقعا.

بازم من دکتر نیستم  اما زود برو

یه دکتر دیگه برو باتوجه ب تجربه ای ک دارم دکترت خوب نیس     کلوموفین و لتروزول خوردی اونو ...

باشه عزیزم حتما می رم ...... از وقتی که واسم گذاشتی خیییییییییییلی خیییییییلی ممنونم😍😍😍😍