2777
2789
عنوان

خانومایی که در هفته ۱۱ بارداری سقط داشتین راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4124 بازدید | 23 پست
اره جالبه من اصلا لک بینی و خونریزی هم نداشتم درد شکم هم نداشتم تو تا قبل اینکه بری سونو داشتی؟

نه اصلا هیچ لک بینی نداشتم 

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫
😔😔😔😔😔

مال من  از فشار  عصبی  افتاد  یازده هفته و سه روز بود بیمارستان نرو  من یه  هفته  بیمارستان بودم  نزاشتم کورتاژم  کنن  بقایا  مونده  بود  با امپول و.سرم اینا هم  دفع نشد اخرش  اومدم خونه راه رفتم زعفران خوردم اینا همش رفت  البته خود جنین اولین روز با جفتش افتاده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی میترسم

نه عزیزم. نترس. تموم میشه می‌ره. بستگی به شانس هم داره. بعضی ها بی درد سقط میکنن. فقط بعدش از لحاظ روحی داغون شدم.. ولی خدا رو شکر الان یه دختر ۲۷ روزه دارم...برای شما هم ایشالا بخیر میگذره و بعداً خاطرات شیربن جاش رو میگیره. نگران نباش

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
نه عزیزم. نترس. تموم میشه می‌ره. بستگی به شانس هم داره. بعضی ها بی درد سقط میکنن. فقط بعدش از لحاظ ر ...

از دیروز حالم شده جهنم 😭😭😭😭

جایی که من زندگی میکنم زودتر از ۱۱ هفته سونو نمیدن 

روز اول تیره دوتا اکه، روز دوم لکه بیشتر وروز سوم قرمز رنگ شد وشد خونریزی ومیرفتم زیر آب گرم میریخت بیرون درد داشتم بدجور گفتن تمام شد رفتم سونو گفت هست این قدر فشارش داد بلافاصله رفتم دبلیوسیی تیکه بزرگ دفع شد، گفتم تموم فرداش رفتم معاینه گفت خیر جفت مونده اتاق عمل وبی حسی وکورتاژ، خلاصه که رفت خودش، دوستم تو چهار هفتگی امروز کورتاژ شد اینها که تو خونه میندازن چکار میکنن

روز اول تیره دوتا اکه، روز دوم لکه بیشتر وروز سوم قرمز رنگ شد وشد خونریزی ومیرفتم زیر آب گرم میریخت ...

چی کشیدی دختر... مال من تازه لک هام شروع شده درد ندارم فعلا ، فقط میترسم خیلی! کاش راحت دفع بشه

چی کشیدی دختر... مال من تازه لک هام شروع شده درد ندارم فعلا ، فقط میترسم خیلی! کاش راحت دفع بشه

من کورتاژ یادم نمیره اصلا، امیدوارم شما این طور نشی تا میتونی تو خونه دفع‌ کن نرو اتاق عمل با قرص زعفرون هر چی که میشه