2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر بمن گفته ،39هفته و سه روز سزارین میکنم ،ولی میترسم بچه مدفوع کنه ،اخه دوستم بچه ش تو 39هفته تکمیل مدفوع کرده ،،،،اعصابم خورده،دکترم میگه 38ریه ش کامل نیست اخه هم میگن 38کامله الا دکتر من

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
دکتر بمن گفته ،39هفته و سه روز سزارین میکنم ،ولی میترسم بچه مدفوع کنه ،اخه دوستم بچه ش تو 39هفته تکم ...

عزیزم میشه اسم و آدرس دکترتو بع منم بگی

هیچ دکتری قبول نمیکنه منو سز کنه 

دوس دالم   
دکتر بمن گفته ،39هفته و سه روز سزارین میکنم ،ولی میترسم بچه مدفوع کنه ،اخه دوستم بچه ش تو 39هفته تکم ...

عزیزم عجله نکن و به دکترت اعتماد کن.کاملا آروم باش و فکرای خوب بکن.یکی از دلایل مدفوع کردن بچه ، استرس و زجرجنین هست.واقعا ۳۹ هفته دیر نیست.

مامان دو تا عشق ❤👩‍👧‍👦 ❤

از 36دکتر من میگفت کامله مگه مشکل دیابت داشته باشی من 38هفته و یه روز سز شدم

التماس دعا

۳۸هفته کامله.محض احتباط امپولی ک واسه رسیدن ریه جنینه بزن.ب دکترت بگو ببین چی میگ

یعنی خودتون خواستین یا مجبوری شد؟؟ زایمان زودرس کردین یعنی؟؟؟ آخه من سرکلاژ شدم همش میترسم زایمان زو ...

وای دقیقا منم از هر دردی میترسم

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40