2777
2789
عنوان

کسی اينجا مشهدی هست؟

55 بازدید | 4 پست

سلام 

کسی هست اینجا اهل مشهد باشه؟ 

ميشه امشب یا فردا مخصوصا برید حرم امام رضا بهش بگيد کمکم کنه؟ 

کسی اینکارو برام میکنه؟ 

ميشه برید پیش امام رضا بگيد کمک کنه اونيکه تنهام گذاشت رفت برگرده، میشه برید بگيد من زندگیم بسته به اون بود، من دارم دق می کنم، یکی ميره مخصوصا پیش امام رضا واسم دعا کنه؟؟ 

عشقم گذاشته رفته، بهم گفت ديگه نیا سمتم،تو رو خدا یکی بره پیش امام رضا صداش بزنه بگه منه دعا کنه،بگه معجزه کنه، تو رو خدااااااااااااا 

یارب نظر تو بر نگردد.
عزیزم عشق ی طرفه خوب نیستا

عزیزم شما اگه مشهدی دعام کن و اگه می تونی اینکارو واسم بکن، می دونم ولی من طاقت ندارم اونم دوسم داشت یه زمانی. یک طرفه نبود 

یارب نظر تو بر نگردد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما اگه مشهدی دعام کن و اگه می تونی اینکارو واسم بکن، می دونم ولی من طاقت ندارم اونم دوسم داشت ...

من مشهدم ولی افتادم سر لکه بینی دکترم بهم استراحت مطلق داد.از راه دور ب امام رضا سلام بده و ازش بخاه.منم بین نمازام و قران خوندنم اگ لایق باشم دعا میکنم ک هر چی ب صلاحته رقم بخوره برات و اگ قسمت هم نیستین خدا صبر و طاقتشو بهت بده.

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
من مشهدم ولی افتادم سر لکه بینی دکترم بهم استراحت مطلق داد.از راه دور ب امام رضا سلام بده و ازش بخاه ...

مرسی عزیزم، منم واست دعا می کنم اگه لایق باشم 

یارب نظر تو بر نگردد.