2777
2789

یبار ما داشتیم اسم فامیل بازی میکردیم با بچه های فامیل مامان بزرگمم نظر میداد رسید ب حرف د گفتم مامان بزرگ مامان بزرگ سریع یه اسم با د بگو اونم هول کرد گفت ذوذنقه ما همه رفتیم افق😂😂😂😂

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.

رفته بودیم‌عروسی، آوردن کلیپ عروس داماد بزارن.طرف داماد از اون مذهبیا بودن که عروسیشون اصلا آهنگ باز نمیکنن‌مثل مولودی میشه. دخترم گفته بود نصفش آهنگ باز کنیم برقصیم نصفشم ملودی باشه. وقتی آهنگ خاموش شد آوردن کلیپ بذارن، رو‌پرده نوشت مدا فیلم تقدیم میکند. مامان بزرگم گفت یا ابوالفضضضضل وسط عروسی طرف داماد فیلم مدافع حرم میزارن. ما ترکیییدیم از خنده

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ننم اینا بودیم همه پسرداییام اونجا بودن و همه مجرد

یه شورت اون گوشه افتاده بود ننه م بلندش کرد داد زد گفت این جا تخمای کیه؟ هیچکی جواب نداد

بعد خاله م از مسجد اومد ننه م بهش گفت دختر این مال کیه؟ خاله گف مال منه.. جلو همون جمع

رفته بودیم‌عروسی، آوردن کلیپ عروس داماد بزارن.طرف داماد از اون مذهبیا بودن که عروسیشون اصلا آهنگ باز ...

😂😂😂😂😂مدافع حرم

خونه ننم اینا بودیم همه پسرداییام اونجا بودن و همه مجرد یه شورت اون گوشه افتاده بود ننه م بلندش کرد ...

وااای خدااا😨😨🙈🙈😂😂😂

یبار مامان بزرگم بجای 118زنگ زده بود 110یارو برداشته بود مامان بزرگم گفت ببخشید کاکو اییی فلااانیی ک شغلش فلانه اونم میگفت خب خب حاج خانم چیزی شده؟؟مامان بزرگم گفت این ک فلان جا مغازشه مغازه فلان چی داره اونم گفت خب چیشده مامان بزرگم گفت هیچییییی شمارش میخواسم😐😐😐😐😂😂😂😂فک کنم پلیسه محو شده بود

خو بگو چن تاشووو😂

شاید بنظر شما جالب نباشه و لی برا خانوادمون خیلی با حاله. قدیمترا ظبط و نوار کاست گوش میدادن جونا برا خانما یه چیز زشتی بنظر می امد بابام ظبط روشن میکنه کسی صداش میکنه میره بیرون نمیاد  ظبطم روشنه مادربزرگم میگه چکار کنه الان یکی میاد ابروش میره هرچی پتو و قالی داشته انداخته رو ظبط صداش در نیاد

شاید بنظر شما جالب نباشه و لی برا خانوادمون خیلی با حاله. قدیمترا ظبط و نوار کاست گوش میدادن جونا بر ...

عالیییی بووود😂😂😂😂

متاسفانه من خیلی توفیق نداشتم ببینمشون زود فوت شدن.فقط یادمه اواخر مامانبزرگم آلزایمر گرفته بود فقط یه شعر بی ادبی ترکی یادش نمیرف همه جا شروع میکرد میخوندش.مامانم ایناهم از خجالت آب میشدن😓😁

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

متاسفانه من خیلی توفیق نداشتم ببینمشون زود فوت شدن.فقط یادمه اواخر مامانبزرگم آلزایمر گرفته بود فقط ...

آخیی خدارحمتشون کنه

عالیییی بووود😂😂😂😂

چن وقته پیشم پسر عمم گفت دیدم داره با یکی پشت تلفن بحث میکنه که من تازه پول تلفن دادم پسر عمم متوجه میشه از این کامپیوتریاست که زنگ میزنه میگه تلفنتون رو چطوری پرداخت کنید بوده