2777
2789
من خاهرشم بفرما

آجی سلام  تو عم نی نی سایت بودی؟😅😅😅😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

سلام استارتر خوشگلم  ببخش من حموم بودم و شام و ازین حرفا درخواستتو قبول کردم بپر بیا😶😶😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته گل بچینه😍😍

گل تو گلدون قشنگ تره مثل خودت 😍😍😍

سلام استارتر خوشگلم  ببخش من حموم بودم و شام و ازین حرفا درخواستتو قبول کردم بپر بیا😶😶😍😍😍

یعنی چی خو

همین جا بگین😐غریبه نداریم که

منم میخوام ببینم چی میگه خو😅😅😅

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
یعنی چی خو همین جا بگین😐غریبه نداریم که منم میخوام ببینم چی میگه خو😅😅😅

تو هم میارم خصوصی😜😜😜

تو هم میارم خصوصی😜😜😜

جوووون جوووون

ولی من به عمومی خیلیی اعتقاد دارم😐😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
جوووون جوووون ولی من به عمومی خیلیی اعتقاد دارم😐😂😂

منم همینطور 😅😅😅😅

شما که تاج سرمید 😍😍😍

فداتم که😻😻😻

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
آجی سلام  تو عم نی نی سایت بودی؟😅😅😅😍😍😍

اره🙈🙈🙈🙈

ولی ب کسی نگی ها 

منم راجبه تو هرچی دیدم نمیگم

شتر دیدی ندیدی

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    
سلام هارلی جونم

سلام به روی ماهت عزیزکم اووومدی ❤😄جون دلم