من میخوام واسه یکی از دوستای صمیمیم که چند وقت دیگه بچه ش به دنیا میاد ،یه سری از وسایلی که خیلی نیاز میشه واسه نینی بخرم براش،وتو یه جعبه خوشگل بزارم 😊
بنظر شما چه چیزایی زیاد زیاد لازم میشه ؟؟
🤍 باشد که روزگاربچرخد به کامِ دل/ باشد که غَم خِجل شود از صبرِقلبِما 💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منکه نی نی بدنیا اومد همسایه مون تو یه پاکت خوجل واسه پسرم یک بسته پوشک ،،،یه شیشه شیر،،،یه پستونک ،،،یه روغن بدن برای نوزاد،،،ویه بسته دستمال مرطوب ویه کارت تبریک گذاشته بود😍😍
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
یه بسته های لباس کادویی هست نوزادین تا سایز ۳ هم داره خودش تزئین شدس کارتونش
بنظرم تو این اوضاع کارت هدیه بهشون بدید هرچی کم و کسر دارن بخرن بیشترم خوشحال میشن منم چندنفر واسم لباس و اینا کادو دادن یه عده پول کادو دادن همه پولارو جمع کردم زدم به زندگیم کلیم مزه داد و دعاشون کردم