2777
2789

این کانال کلاه برداره

پول رو میگیره و تمام

گفتم اطلاع بدم شاید جلوی یه تاراج رو بگیرم

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای من الان از یه کانال دیگه ۷ تا لباس بچه سفارش دادم ۳۵۰ تومن ، البته یکیش پالتوست

آدرس میدی گلم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
معلومه چون گفته هزینه اول پرداخت شود    وقتی خرید کتید که جنسو بگیرید و همون موقع پولو بده ...

نه 

خیلی جاها من خرید کردم که اول پرداخت بوده 

اما اونا نماد اعتماد الکترونی دارن 

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏
معلومه چون گفته هزینه اول پرداخت شود    وقتی خرید کتید که جنسو بگیرید و همون موقع پولو بده ...

هیچ کدوم از کانالا اینجوری نیستن الان

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وااای من الان از یه کانال دیگه ۷ تا لباس بچه سفارش دادم ۳۵۰ تومن ، البته یکیش پالتوست

میشه ادرس بدی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من از یکی از دوستان هیمینجا که کانال داره خواستم لباس بخرم.توپی وی گفتم عکس از خوده لباس برام بفرست.اصلا اونچیزی که تو عکس کانال بود با اویکی برامن فرستاد کلا فرق داشت.نوع پارچه نوع دوخت .....

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏