2777
2789
عنوان

بمیرم الهی😔😔😔😭😭

232 بازدید | 6 پست

سلام خواهرای گلم...

اومدم یه مشورتی باهاتون بکنم توروخدا راهنماییم کنین... خونوادم ب یه مشکلی برخورد کردن... تو این وضعیت اقتصاد ایران ورشکست کرد بابام.. بابای من یه سوپر مارکت بزرگ و خوب داشت که قبل این جریانات دلار و اینا همه چیزش خوب بود ولی بااین وضعیت ورشکسته شده و کلللاا خالی شده و دیگ سرمایع ای نیس بتونه جنس بخره و توی بد مخمصه ای گیر افتاده..

منم نمیتونم اصلا تو این وضعیت ببینمشون😔😔😔😭 بخدا میمیرم اگ ناراحتیشون رو ببینم 

من خداروشکر زندگیم عالیه و هیچی کم ندارم فقط این مشکل خونوادم هس که داره دیوونم میکنه ،حالا میخوام واسه کمک کردن بهشون طلاهامو بفروشم و بدم بهشون تا دوباره مغازمون رو پا بشه...

شوهرمم بنده خدا فعلا ک هیچی بهش نگفتم ولی راضیه و فک نکنم مخالفتی بکنه اون بخاطر خوشحالیه منم ک باشه راضیه و حرفی نداره

حالا بنظرتون من چکار کنم؟😔😔😭 

چنوقت پیشم اخه شوهرم میخاست ی ماشین مدل بالاتر بخره بمن گفت بیا طلاهاتو بده بفروشم ماشین بخرم باز پول دستم اومد برات بهترشو میخرم که ندادم و گفتم نع

ولی الان واسه خونوادم حاضرم هرچی هس رو بدم ک دوباره بابام رو پا بشه 

ولی من فقط فدای اون لحظه ای میشم که تو میخندی و چال لنتی روی گونه ت رو به رخم میکشی عشق من    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شوهرت موافقه کارخوبی میکنی بالاخره اونام پیش خودشون نمیذارن ان شاالله رو روال بیفتن حتما جبران م ...

هنوز ک ب شوهرم نگفتم ،گفتم اول با شماها مشورت کنم بعد ب اون بگم

اون طفلی فک نمیکنم حرفی داشته باشه

ولی من فقط فدای اون لحظه ای میشم که تو میخندی و چال لنتی روی گونه ت رو به رخم میکشی عشق من    
اگه شوهرت خوبه وفردا هي نميزنه سرت بده چي ميشه خيلي ام عاليه شايد پدرمادرت قبول نكنن اخه

اره اینم هس شایدم قبول نکردن 😕

ولی بخدا گیر کردم نمیدونم چیکا کنم