2777
2789
عنوان

بمیرم الهی😔😔😔😭😭

232 بازدید | 6 پست

سلام خواهرای گلم...

اومدم یه مشورتی باهاتون بکنم توروخدا راهنماییم کنین... خونوادم ب یه مشکلی برخورد کردن... تو این وضعیت اقتصاد ایران ورشکست کرد بابام.. بابای من یه سوپر مارکت بزرگ و خوب داشت که قبل این جریانات دلار و اینا همه چیزش خوب بود ولی بااین وضعیت ورشکسته شده و کلللاا خالی شده و دیگ سرمایع ای نیس بتونه جنس بخره و توی بد مخمصه ای گیر افتاده..

منم نمیتونم اصلا تو این وضعیت ببینمشون😔😔😔😭 بخدا میمیرم اگ ناراحتیشون رو ببینم 

من خداروشکر زندگیم عالیه و هیچی کم ندارم فقط این مشکل خونوادم هس که داره دیوونم میکنه ،حالا میخوام واسه کمک کردن بهشون طلاهامو بفروشم و بدم بهشون تا دوباره مغازمون رو پا بشه...

شوهرمم بنده خدا فعلا ک هیچی بهش نگفتم ولی راضیه و فک نکنم مخالفتی بکنه اون بخاطر خوشحالیه منم ک باشه راضیه و حرفی نداره

حالا بنظرتون من چکار کنم؟😔😔😭 

چنوقت پیشم اخه شوهرم میخاست ی ماشین مدل بالاتر بخره بمن گفت بیا طلاهاتو بده بفروشم ماشین بخرم باز پول دستم اومد برات بهترشو میخرم که ندادم و گفتم نع

ولی الان واسه خونوادم حاضرم هرچی هس رو بدم ک دوباره بابام رو پا بشه 

ولی من فقط فدای اون لحظه ای میشم که تو میخندی و چال لنتی روی گونه ت رو به رخم میکشی عشق من    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شوهرت موافقه کارخوبی میکنی بالاخره اونام پیش خودشون نمیذارن ان شاالله رو روال بیفتن حتما جبران م ...

هنوز ک ب شوهرم نگفتم ،گفتم اول با شماها مشورت کنم بعد ب اون بگم

اون طفلی فک نمیکنم حرفی داشته باشه

ولی من فقط فدای اون لحظه ای میشم که تو میخندی و چال لنتی روی گونه ت رو به رخم میکشی عشق من    
اگه شوهرت خوبه وفردا هي نميزنه سرت بده چي ميشه خيلي ام عاليه شايد پدرمادرت قبول نكنن اخه

اره اینم هس شایدم قبول نکردن 😕

ولی بخدا گیر کردم نمیدونم چیکا کنم