2777
2789

منم خودم مینالم و میدونم اوضاع مالی مردم اکی نیست عین سابق

ولی خب معمولا همه مینالن که مثلا اصلا گوشت نمیخوریم

یا یکی نوشته بود یه وعده غذا میخورن تا کمتر بهشون فشار بیاد

یا یکی اینجا گفته بود دو هفته هست فقط یه تیکه هندونه خورده و میوه نمیخورن

جالبه دور و بر من ادم ها یسطح متوسط به ورال قبل مهمونی دارن میدن

دوره برگزار میکنن

حتی سفر میرن حالا نه لاکچری ولی میرن بازم

یا مردم تو فروشگاهها قشنگ خرید میکنن یا میوه فروشی ها پره 

دقيقا واسه منم سواله🤔

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂آره

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث سرسفره ناهار امروز ما هم همین بود

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
به جاری منم میگی سلام حالت چطوره؟ شروع میکنه نداریم بدبختیم بیچاره ایم الان آنتالیا تشریف بردن ماه پ ...

وای مثل خانواده شوهر من فقط شوهرما تیغ میزنن اینم ساده میده بهشون ازون ور کیف و حالشا میکنن

خرید باید کرد مگه میشه چون اوضاع خرابه از گرسنگی بمیریم ولی کجا درد دل کنن مردم میان تو نینی سایت حرف میزنن فک میکنن اینجا جاشه نه باید داد بزنین که صداتون اون حروم زاده ها بشنون 

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍