2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز برو حموم دوش اب گرم بگیر بعدش بیا یه ربع سشوار بگیر رو سینت خیلی تاثیر داره 😄

قدم نو رسیده ت مبارک باشه   

اخر شب هایمان بیشتر به فیلمهای هندی شبیه شده ،،، یک تنه جلوی صدها فکروخیال می ایستیم و همه شان را از پا در می اوریم !!!  

داروخانه ها پماد مخصوص دارن که اگه بچه بخوره هم مشکلی ایجاد نمیکنه ، منم اوایل شیردهیم دچار مسایل این تیپی بودم که با پماد حل شد

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

بعد از هربار شیردهی سینه باید شسته بشه و لعاب به دونه بعدش بمال خیلی عالیه فقط دایم انجام بده تا نتیجه بده

بابا دلت پاک باشد. دل پاک باشد ، کافی است! نکته : آن کسی که تو را خلق کرده است، اگر فقط دل پاک کافی بود، فقط می‌گفت: «آمنوا» اینکه کنار «آمنوا» گفته: «آمَنُوا وَ عَمِلُوالصَّالِحات»، یعنی هم دلت پاک باشد،هم کارت