2777
2789
عنوان

حساسیت فصلی و سرفه مداوم

6864 بازدید | 36 پست

سلام کسی راهکار برای درمان آلرژی و سرفه شدید در فصل سرما داره،؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من از شروع آبان تا آخر اسفند حساسیتش تشدید میشه و سرفه میکنه،فصل بهار و تابستان خوبه ،از الان ترسم شروع شده برای سرفهاش

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
بخور سرد  شربت زادیتن  قرص ایروکاست

مشهد بردمش دکتر اهنچیان  تست گرفتن گفتن آلرژی نداره ،بردمش پیش دکتر اصفهانی زاده ولی اون گفت آلرژی داره اسپره داده. و ایروکاست،با زادیتن

تو زمستون یه روزایی 24ساعته سرفه میکنه زمستون امسال خیلی حالش بد بود ،از الان نگرانیم شروع شده

مشهد بردمش دکتر اهنچیان  تست گرفتن گفتن آلرژی نداره ،بردمش پیش دکتر اصفهانی زاده ولی اون گفت آل ...

فقط و فقط ببرش پیش دکتر رضا فرید حسینی 

مطبش تو جهانبانیه فک کنم ۱۱۸ داره شمارشو 

معرکه س 

حرف نداره حتما ببرش یه نوبت 

تو زمستون یه روزایی 24ساعته سرفه میکنه زمستون امسال خیلی حالش بد بود ،از الان نگرانیم شروع شده

دختر منم همینطوره فقط بخور سرد روشن کن 

خیلیم بچه رو گرم نگیر هرچی خنک تر بهتر 

مدرسه میره ،بچه ها سرما میخورن پسر منم میگیره خیلی هم تقویت میکنم نمیدونم چرا هر سال حساسیتش بدتر میشه

دختر منم همینطوره فقط بخور سرد روشن کن  خیلیم بچه رو گرم نگیر هرچی خنک تر بهتر

اگه از دارو گیاهی اثرشو دیدی ممنون میشم راهنمایی کنی

حجامت هم سر بزن.نتیجه میده.ب ا شوهرمن که داد

مشکل همسر شما هم سرفه بود،حجامت چه قسمتی