2821
2789
عنوان

کسی اینجا از امریکا هست بهم کمک کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 85 پست
شما امریکا هستی ؟

خیر ولی اقوام نزدیکم زیاد هستن. یکیشون با اینکه گرین کارت داشت به سختی رفت چند وقت پیش.  کلا خیلی دارن سخت میگیرین. دختر خالم که از ترسش نمیاد ایران سر بزنه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

خیلی ممنوتتم اگر باهاش دوستی بهش لطف می کنی بگی جواب من را بده به خدا نمی دونی چه قدر بهم لطف کردی

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیر ولی اقوام نزدیکم زیاد هستن. یکیشون با اینکه گرین کارت داشت به سختی رفت چند وقت پیش.  کلا خی ...

عزیزم ممنون از وقتی که برام گذاشتی .  اما اگر بهم یه محبتی بکنی و همین سوال ها را ازشون بپرسی و بهم بگی بهم دنیای کمک کردی اگر هم که نه باز هم ممنونم ،

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
دوستم بعد از ٥سال ازدواج با مرد آمريكايي و ١٠ سال اقامت قبل از رياست جمهورى جديد سيتيزن گرفت الان كه ...

مشکلی داشتند خیلی عجیبه این مورد 

مشکلی داشتند خیلی عجیبه این مورد 

عزيزم اونجا شركتم داشت حتى. كارآفرين بود. شوهرشم نمايندگى برند رولز رويز داشت. كيس شما يخورده عجيبه اگه اكسپت شه

حال من خوب است اما با تو بهتر ميشوم ❤️A❤️
خیلی ممنوتتم اگر باهاش دوستی بهش لطف می کنی بگی جواب من را بده به خدا نمی دونی چه قدر بهم لطف کردی

خواهش میکنم .دوستم نیست عزیزم برات سرچ کردم کاربریشو تو این تاپیکم صداش کردم ک بیاد ببینه کارش داری

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
عزیزم ممنون از وقتی که برام گذاشتی .  اما اگر بهم یه محبتی بکنی و همین سوال ها را ازشون بپرسی و ...

شما از چه طریق اقدام کردین سرمایه گذاری یا تحصیلی؟

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

[QUOTE=68339969]عزيزم اونجا شركتم داشت حتى. كارآفرين بود. شوهرشم نمايندگى برند رولز رويز داشت. كيس شما يخورده عجيبه ...[/QUOTE

از کی تا حالا همسر کیسش عجیبه که اکسپت شه ؟ مهاجرت به امریکا از طریق سرمایه گذاری همه چیزش متفاوته . به من گفتی ولی لطفا با بی اطلاعی دل کسی دیگری را نلرزان به هر صورت از دلگرمی و قوت قلبی که بهم دادی ازت ممنونم می تونی بری دیگه 

خواهش میکنم .دوستم نیست عزیزم برات سرچ کردم کاربریشو تو این تاپیکم صداش کردم ک بیاد ببینه کارش داری

مرسی عزیز دلم خیلی لطف کردی 

من همسرم اونجاست  :(((((((((((

باشه من میپرسم همینجا ریپلای میکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز