زهرا73z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 263 عنوان اونایی که این ماه دارن ای وی اف میکنن داروها گیر میاد یا گرون نشده؟؟؟ 395 بازدید | 42 پست سلام می خواستم بدونم با مشکل دارو برنخوردید کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم 1397/06/15 | 11:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تبسم_فور_اور عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2670 یاااا خداااا... اگه گیر نیاد چکار کنم،،،، درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست...
mino8 عضویت: 1395/02/06 تعداد پست: 4796 من ماه بعد ای یو ای میکنم اگه نشه دکترم گفته باید ای وی اف کنم یعنی انقدر داروهاش بد گیر میاد😯
زهرا73z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 263 یاااا خداااا... اگه گیر نیاد چکار کنم،،،، عزیزم منم دقیقا نمیدونم گفتم ببینم کسی تجربه کرده کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
تبسم_فور_اور عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2670 بچه ها شما مشکلتون چیه که میخواید ای وی اف کنید؟ شاخرم موفولوژی اسپرمش ۲ هست. خیلی پایینه درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست...
زهرا73z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 263 بچه ها شما مشکلتون چیه که میخواید ای وی اف کنید؟ من پارسال دو بار ای وی اف کردم مشکلمم لوله ی بسته متاسفانه جواب نگرفتم کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
mino8 عضویت: 1395/02/06 تعداد پست: 4796 شاخرم موفولوژی اسپرمش ۲ هست. خیلی پایینه دوست من با مورفولوژی 1 درصد همسرش طبیعی باردار شد
mino8 عضویت: 1395/02/06 تعداد پست: 4796 من پارسال دو بار ای وی اف کردم مشکلمم لوله ی بسته متاسفانه جواب نگرفتم ایشالا که خیلی زود دامنت سبز شهآی وی اف سخته ؟ مرحله تخمک کشی شنیدم میگن درد ناکه😯
تبسم_فور_اور عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2670 دوست من با مورفولوژی 1 درصد همسرش طبیعی باردار شد اره امکانش بود، ولی من سه سال صبر کردم نشد،،،دیگه فکر کنم صبر کردن درست نباشه درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست...
تبسم_فور_اور عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2670 ایشالا که خیلی زود دامنت سبز شه آی وی اف سخته ؟ مرحله تخمک کشی شنیدم میگن درد ناکه😯 خودت چی؟؟ درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست...
mino8 عضویت: 1395/02/06 تعداد پست: 4796 اره امکانش بود، ولی من سه سال صبر کردم نشد،،، دیگه فکر کنم صبر کردن درست نباشه ایشالا که زودی نی نی بیاد تو دلت منم سه سال و نیمه منتظرم آی یو آی نکردی تا حالا؟
تبسم_فور_اور عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2670 ایشالا که زودی نی نی بیاد تو دلت منم سه سال و نیمه منتظرم آی یو آی نکردی تا حالا؟ نه، دکترم گفت فایده نداره اصلا... درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست...
mino8 عضویت: 1395/02/06 تعداد پست: 4796 خودت چی؟؟ من دکترم گفته تخمدانم خیلی ضعیفه همسرم هم تحرکش کمه دو بارم آی یو آی کردم نشده دکترم یه بار دیگه گفته آی یو آی کنم اگه نشد برم آی وی اف 😭انقدم میترسممم
تبسم_فور_اور عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2670 من دکترن گفته تخمدانم خیلی ضعیفه همشرم هم تحرکش کمه دو بارم آی یو آی کردم نشده دکترم یه بار دیگه گفت ... نخ بابا این همه انجام دادن، ما هم روش!من نمیترسم، ناراحت پولشم و بعدش که باید خیلی مراقبت کنم درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست...