2821
2789
مردم بی فرهنگن که متحد نیستن که خودخواهن،که اوضاع رو بدتر می کنن،اون بالایی ها دلشون واسه ما نسوخته ...

دقیقا چیکار کنن خوب کم نشون دادن خوبن سرکرمانشاه ندیدی سیل کمکا رو مردم ما عالین عالی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اینجا احتکارشون درحد یه بسته است به خدا هیچ جای ددنیارو نمیگیره یه بسته دوبسته تا یه کارتنشم احتکار& ...

نه عزیزم تاپیکارو نخوندی،طرف میگه رفتم پنج میلیون دادم پد بهداشتی خریدم! ااینا یعنی چی؟ اون مسئولین که کارشونه احتکار می کنن که گرون کنن،ملت ما جای نخریدن و اتحاد حمله می کنن،که اونا به هدفشون برسن!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم بی فرهنگن که متحد نیستن که خودخواهن،که اوضاع رو بدتر می کنن،اون بالایی ها دلشون واسه ما نسوخته ...

قبول دارم هستن

اینایی ک تا ی چی گرون میشه زود میرن میخرن بی فرهنگن

پرایدو کردن تووپاچمون

گوشت گرون مبشه میخرن

مرغ گرون میشه میخرن

هرررر چی گرون میشه میخرن

تهشم میبینن مردم راضی ان بدتر میکنن

ولی این عمق فاجعس ک مایی ک نمیتونیم حتتتیییی ی جوهر خودگار تولید کنیم بازززمممممم ادامه میدیم 

دقیقا چیکار کنن خوب کم نشون دادن خوبن سرکرمانشاه ندیدی سیل کمکا رو مردم ما عالین عالی 

ببین من مردم ایرانو با اروپا مقایسه نمی کنم چون قیاس مع الفارقه،چهل سال بد تربیتمون کردن،حمایتمون نکردن ولی میگم یکم اتحاد داشته باشیم نذاریم به اهدافشون برسن این دزدا

قبول دارم هستن اینایی ک تا ی چی گرون میشه زود میرن میخرن بی فرهنگن پرایدو کردن تووپاچمون گوشت گرو ...

ببین من زمستون که تخم مرغ گرون شد و گفتن نخرین،با اینکه مشکل مالی ندارم یه ماه نخریدم گفتم بذار متحد باشیم ولی می دیدم همه شونه ای می خرن! این چیزارو می بینی ناامید میشی حتی تو تخم مرغم متحد نیستیم!!! بعد انتظار داریم اوضاع خوب شه،کل کشورو به تاراج بردن،ما فقط خودمونو داریم چرا بهم رحم نمی کنیم؟ حرف من اینه

ببین من مردم ایرانو با اروپا مقایسه نمی کنم چون قیاس مع الفارقه،چهل سال بد تربیتمون کردن،حمایتمون نک ...

چی بگم منتها من گردن مردم نمیندازم مگه چقدر سرمایه درگردش دست مردمه اما یه کم خودخواهیم اره تند قضاوت میکنیم اره درس  نمیبینیم  اینم درس اما تقصیر ماست ؟نه یه فرقی بین اون اروپاییه که بهش یاد دادن تو هرمشکلی دنبال تیم بدوه و  من که همیشه نمره خودم مهمه باید باشه خوب ما به نسبت خودمون خوبیم 

ببین من زمستون که تخم مرغ گرون شد و گفتن نخرین،با اینکه مشکل مالی ندارم یه ماه نخریدم گفتم بذار متحد ...

من باهات موافقم عزیز دلم

مث هیمن جربان پراید

ک تو چند ثانیه

همممشش فروخته شد

چون ترسیدن گرون شه

از ماست ک بر ماست

نمیشه خواهر.بگیم نمی خوایم پریود بشیم هم میان میگن خودتون انتخاب کردین دختر باشین.برید از برگهای درختان استفاده کنید😀

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
بخدا کرمامشاه هنوز درس نشده  هیچی  مث ماه اول زلزله اس

اخی میدونم 😢😢 دیروز با دوستم حرف میزدم اشکی میریخت برا کرمانشاه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز