missayli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7856 عنوان ت ل طلایی 98 بازدید | 9 پست خانمها شنیدم ت ل طلایی و میخوان نابود کنن راسته به نظرتون؟ هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم 1397/06/14 | 21:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92755 به درک مزخرفش کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
_gilas_ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 4949 بله گفتن تا15شهریور فقط مهلت دارن من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
گندمکاران عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 3310 همشون مث همن،تلگرام اصلی رو استفاده کنید فقط آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐
missayli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7856 همشون مث همن،تلگرام اصلی رو استفاده کنید فقط اخه مامان گوشیش فلش شد تل گ رام اصلی حذف شد حالا نمیتونم نصبش کنم هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
missayli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7856 خانمها ت لگر ا م اصلیه مامانم حذف شده و الان تو بازار نیست که نصبش کنم نمیدونین میشه با شریت بفرستم واسش یا نه؟؟؟ هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم