بچلر پارتی گرفتی در واقع، باحاله به شرطی که آدم کلی دوست باحال داشته باشه
به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید: زنهای موفق تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه
الان یه عده هم میان میگن ما جشن عروسی نداشتیم😓😭😭😭ما پول جهاز نداریم ماپول خونه نداریم😢😢😢😢ولی تو گودبای پارتی گرفتی عیب نداره مبارکت باشه.....خلاصه خون به جیگر استارتر میکنن با اه وناله هاشون انگار مسیول همه بدبختیا و نداشتنشونه
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
تو خارج که گودبای پارتی میگیرن میرن دیسکو مردا با زنای دیگه عشق و حال زنام میرن با پسرای دیگه واسه ش ...
اینجا هم همونه منتها سیمکارت هم میسوزونن
درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
تو خارج قشنگ مردو زن میدونن که قراره اون شب چیکار کنن😂😂😂خیلی بده
نکه تو ایران نمیدونن وای عروس کشونی تو ایران بدترین نگاهاس به ادم یعنی 99.5 درصد تو فکرشون چیز دیگه اس
درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........