2777
2789
عنوان

گودباي پارتي💥

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 25 پست

بچلر پارتی گرفتی در واقع، باحاله به شرطی که آدم کلی دوست باحال داشته باشه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه عده هم میان میگن ما جشن عروسی نداشتیم😓😭😭😭ما پول جهاز نداریم ماپول خونه نداریم😢😢😢😢ولی تو گودبای پارتی گرفتی عیب نداره مبارکت باشه.....خلاصه خون به جیگر استارتر میکنن با اه وناله هاشون انگار مسیول همه بدبختیا و نداشتنشونه

طفلک کوفتش میکنن

تو خارج که گودبای پارتی میگیرن میرن دیسکو مردا با زنای دیگه عشق و حال زنام میرن با پسرای دیگه واسه شب اخر رابطه برقرار میکنن😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

شما دو تا امشب بدجور افتادین به جون هما😂😂😆😆

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
الان یه عده هم میان میگن ما جشن عروسی نداشتیم😓😭😭😭ما پول جهاز نداریم ماپول خونه نداریم😢😢😢😢ولی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

استارتر خجالت بکش پول الکی میدی به گودبای پارتی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تو خارج که گودبای پارتی میگیرن میرن دیسکو مردا با زنای دیگه عشق و حال زنام میرن با پسرای دیگه واسه ش ...

اینجا هم همونه منتها سیمکارت هم میسوزونن  

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
اینجا هم همونه منتها سیمکارت هم میسوزونن    

تو خارج قشنگ مردو زن میدونن که قراره اون شب چیکار کنن😂😂😂خیلی بده

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
تو خارج قشنگ مردو زن میدونن که قراره اون شب چیکار کنن😂😂😂خیلی بده

نکه تو ایران نمیدونن وای عروس کشونی تو ایران بدترین نگاهاس به ادم  یعنی 99.5 درصد تو فکرشون چیز دیگه اس

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
تو خارج که گودبای پارتی میگیرن میرن دیسکو مردا با زنای دیگه عشق و حال زنام میرن با پسرای دیگه واسه ش ...

😑😑😐😐😐

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁