2777
2789

من دخترم الان بیست و شش ماهه شه. از این صندلی های مخصوص دستشویی واسش گرفتم. اصلا روش نمیشینه. قبلنا واسه ی بازی کردن مینشست. الان که جدی میخوام از پوشک بگیرمش نمیشینه. میبرمش حموم با عرض معذرت مثل حالت دستشویی که خودمون میشینیم، میشینم بهش میگم مثل مامان بشین جیش کن😅 اونم میگه اول تو جیش کن. بعد که من ج میکنم میگه نه من نمیخوام جیش کنم. پا میشه میخواد بره. سعی میکنم باهاش لجبازی نکنم,  حرصش در بیاد ولی واقعا موندم چیکار کنم؟ 

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا صندلی ک ب درد من نخورد.

ی روز بسم الله گفتم و از پوشک گرفتمش. هر ۱۰ دقیقه یا یک ربع می بردمش دسشویی از ترسم.

البته خیلی رو فرش جیش کرد اوایلش. ولی کم کم قلقش دستم اومد و خودشم دیگه گفت جیش دارم.

تقریبا ۲۲ ماهه بود گرفتمش. الان دو سال و نیمه. دیگه توی خواب هم پوشکش نمیکنم و جیش نمیکنه.

البته  شبا اصلا بهش مایعات نمیدم و قبل خواب حتما دسشویی می برمش

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

اگه خودش همکاری نمیکنه بزار  یه ماه دیگه آخه اینطوری خیلی اذیت میشی. من دو سالگی بازش کردم پدرم در اومد همه جا رو به گند کشید بعد به دکتر گفتم گفت تا خودش همکاری نکنه بازش نکن بستمش  دو ماه بعد داشتیم از بیرون برمیکشتیم یهو بدو بدو کرد گفت مامان جیش مامان جیش بردمش دسشویی از اون موقع دیگه گفت حتی یه بارم تو شلوار یا جایی دیگه نکرد.اصلا به حرف این و اون گوش نده که دیگه دیره زودتر بازش کن خودت ببین اصلا بچه میفهمه که جیش رو باید نگه داره تا دسشویی با نه

اصلا صندلی ک ب درد من نخورد. ی روز بسم الله گفتم و از پوشک گرفتمش. هر ۱۰ دقیقه یا یک ربع می بردمش د ...

واقعا به حرف تون گوش میکرد تا دستشویی میومد؟  دختر من اصلا همکاری نمیکنه

عزیزم طبق چیزایی ک من خوندم

خودتون باید هرچند ساعت چکش کنین ببینی چ ساعتهایی از روز ادرار میکنه ! همونموقع ببرینش روی صندلی مخصوص بشینه !

صبح از خواب پا میشه اول ببرینش رو صندلی بشینه !

ساعتاش باید دستتون بیاد و کم کم اینطور عادت میکنه

بعد اینکه روی صندلی نشست و ادرار کرد بذارین کمی ازاد باشه با شورت ! بدون پوشک

گرفتن از پوشک ماه ها ممکنه طول بکشه ! زمانبره و صبر میخواد !

بعد اینکه روز درست شد ..کم کم باید از پوشک شب گرفته شه 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

بچه خواهرمن ازیکسالگی جیششو میگه میگه اییش الان ک دوسالش شده خودش شلوارشم میکشه پایین میره دسشویی دمپایی مامانشو میپوشه جیشش میکنه 

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25
اگه خودش همکاری نمیکنه بزار  یه ماه دیگه آخه اینطوری خیلی اذیت میشی. من دو سالگی بازش کردم پدرم ...

نمیدونم چه جوری بهش یاد بدم

صندلی براش گرقتم بعد ازاد میذاشتمش هر وقت میخاست جیش کنه بدو بدو میرفتم هر جا بود صندلیشو میذاشتم زیر پاش.فرش نجس شد ی مدت تحمل کردم وقتی یاد گرفت فرش رو شستم.اگه رو فرش جیش کرد دعواش نکن فقط نشون بده ازش ناراحت شدی

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

یه روز ازصبح پوشکش نکن

شورت اموزشی براش بگیر 

بهش بگو اگ جیشتو بگی بهت یه چیز خوب میدم 

یه جایزه براش بذار 

ولی خودت تند تند ببرش دستشویی ،ابو باز کن تاکه جیش کنه

بعدم بهش جایزه بده ،دستشوییتونو خوشگل کن 

شمع براش روشن کن تو دستشویی ،دوس داشته باشه بره برای بازی

دِلتان بُسوزه ،مو بِچِه محله ی امام رضایُم ...