2777
2789
عنوان

دندان مصنوعی

2037 بازدید | 13 پست

سلام روزتون بخیر 

من دانشجوی دندانپزشکی هستم و در دانشگاه باید برای بیماری دندون مصنوعی کامل درست کنم.

چون ما در دانشگاه حق الزحمه نمیگیریم و فقط هزینه مواد و یونیت هست قیمتش خیلی مناسبه و  میشه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومن(درصورتی که بیرون از یک میلیون به بالا تازه شروع میشه )
کسی هست که برای خودش یا اشناهاش دندون مصنوعی بخواد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در فک بالا ۹  تا دارم و پایین ده تا

به جز ایمپلنت روش های درمانی کم هزینه تری هم هست میتونید دندان مصنوعی فقط برای دندون هایی که ندارید بگذارید بهش میگن دندون مصنوعی پارسیل یا روش های دیگه مثل بریج 

اگر دندان هاتون قابل نگهداری باشن درست نیست بکشیدشون 

کلینیک دندانپزشکی دانشگاه پاسداران نیستان نهم هست مراجعه کنید اونجا هزینه ها مناسب هست  .

به جز ایمپلنت روش های درمانی کم هزینه تری هم هست میتونید دندان مصنوعی فقط برای دندون هایی که ندارید ...

پارسیل مثل بریجه؟از دندون های مجاور کمک میگیره و اونا تراش میخوره؟

پارسیل مثل بریجه؟از دندون های مجاور کمک میگیره و اونا تراش میخوره؟

خیر در پارسیل دندان تراش نمیخوره مثل دندان مصنوعیه کامل هست اما فقط دندان مصنوعی در جایی قرار میگیره که خودتان دندان ندارید

سلام خانم دکتر برادرم دونا دندان نیش جلو نداره و اعتماد به نفسشو از دست داده چون نمیتونه تو جمع به راحتی بخنده ممنون میشم بفرمایید به غیر ایمپلنت دیگه چه روشی هست و لطفا بفرمایید در تهران کدوم مرکز مقرون به صرفه هم هست

سلام خانم دکتر برادرم دونا دندان نیش جلو نداره و اعتماد به نفسشو از دست داده چون نمیتونه تو جمع به ر ...

آشنای ماهم اینجوری دندون مصنوعی متحرک گذاشته ولی اصلا تا خودش نخواد در نمیاد

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش)