2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع بود راضي بودين

آره خیلی

طفلی خیلی اذیت شد

ولی وقتی دخترمو گذاشتن رو صورتم دیدم داره میگه قربونتون بشم بعد گفت مرسی عشقم که این هدیه رو دادی بهم

کل دردا با وجودش و حرفاش یادم رفت

نه بابا فامیل ما خودش میگفت دیده بود بعد کلا رابطه نداشتن شوهرش گفته بود اون چیزی که من دیدم دیگه او ...

وایییییی سردم شد 😵😵😵چه طو رفته دیده 😨

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin
مگه میزارن مگقع زایمان شوهر ادم بیاد پیشش؟مثه خارجیا ؟

آره بیمارستانای خصوصی میذارن

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

سزارین که مشکلی نداره یه عمل تازه پرده و این چیزاس که چیزی دیده نمیشه همسر بیاد قوت قلبتون باشه از ما که گذشت 😄

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin
منم همینطور خدالعنتشون کنه اخه ۹ تومن طبیعیم بیاریم باید فردانازشوهروبکشیم که چرا اینجوری شده بینی ت ...

یه خانومی میگف طبیفی تو بیمارستان خصوصی 

پارسال زایمان کرده شده6تومن