2777
2789
عنوان

پیشاپیش پوشک میخام بخرم

380 بازدید | 41 پست

پیشاپیش پوشک میخام بخرم از هر سایز چندتا بچه ها استفاده دارن

كوچك رويايي ِ من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواندبه عشق من به تو شك كند.تمام ِ بودنت را حس مي كنم ... حاجتي به استخاره نيست  عشق ما ... عشق من به تو عشق تو به من يك پديده است ...يك حقيقت بي نياز از استخاره و ُ گمان صداي قلب تو ... صداي زندگيست. زندگي را دوست داشته باش نازنين ِ من زندگي را زندگي كن عاشقانه كودكانه... حتا وقتي بزرگ شدي  كودكانه زندگي كن جانكم مادرانه ترين لحظه هاي امروزم همين لحظه است...همين لحظه كه با تمام جان ِ عاشقم دوستت دارم را يواشكي به تو هديه ميكنم... تو خوب ميداني كه من چقدر شاعرانه با تو حرف ميزنم...تو خوب ميداني كه...من تا همان لحظه كه قرار است بيايي قرار است در كنارت بمانم و تازه اين شروع زندگي ِ كودكانه ي تو است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشترین استفاده رو سایز 4داره

در ماه چند بسته استفاده میشه ؟؟؟

كوچك رويايي ِ من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواندبه عشق من به تو شك كند.تمام ِ بودنت را حس مي كنم ... حاجتي به استخاره نيست  عشق ما ... عشق من به تو عشق تو به من يك پديده است ...يك حقيقت بي نياز از استخاره و ُ گمان صداي قلب تو ... صداي زندگيست. زندگي را دوست داشته باش نازنين ِ من زندگي را زندگي كن عاشقانه كودكانه... حتا وقتي بزرگ شدي  كودكانه زندگي كن جانكم مادرانه ترين لحظه هاي امروزم همين لحظه است...همين لحظه كه با تمام جان ِ عاشقم دوستت دارم را يواشكي به تو هديه ميكنم... تو خوب ميداني كه من چقدر شاعرانه با تو حرف ميزنم...تو خوب ميداني كه...من تا همان لحظه كه قرار است بيايي قرار است در كنارت بمانم و تازه اين شروع زندگي ِ كودكانه ي تو است.

نکنید تورو خدا این کارارو

به فکر کسایی باشید که وضع مالیشون جالب نیست

این هجوما قیمت اجناسو بالا میبره اونوقت اونا واسه مصرب روزمره هم نمیتونن بخرن

به خدا کسی که این کارارو میکنه گناهش با محتکرا هیچ فرقی نداره

من دیروز از بعضی از مادرها پرسیدم، نه برای مدت طولانی فقط برای تایمی که تو جا هستم و رفتن بیرون خرید کردن سخت، گفتن ۴ تا ۵ عدد سایز ۱ بیست تایی بخر ،۴ تا ۵ تا هم سایز ۲ 

نگیر شاید بچه حساسیت داشته باشه به مارکی که میخواب بخری.

واقعا؟؟؟

میترسم بعدش نتونم پیدا کنم

عامل گرونی خودمونیم بابا ما بخریم همه بخرن بعد یکی که واقعاااا لازم داره گیر نیاره چیکار کنه ! بزارید به همه برسه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
واقعا؟؟؟ میترسم بعدش نتونم پیدا کنم

اره اینم هست ولی منم گرفتم از هرسایز 2تا 42تایی گرفتنم.ولی میترسم حسااسیت نده بهش .مولفیکس ومای بی بی گرفتم

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.
بیشترین استفاده رو سایز 4داره

ما در به در دنیال سایز ۴ بودیم ولی پیدا نکردیم مجبور شدیم سایز بزرگتر بخریم😐

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲