2777
2789
عنوان

پیشاپیش پوشک میخام بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 41 پست

الان هر جا میرم میگن تا تثبت قیمت نشه نمیاریم رو دستمون میمونه ایننو چطور با فرهنگ سازی میشه درست کرد

كوچك رويايي ِ من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواندبه عشق من به تو شك كند.تمام ِ بودنت را حس مي كنم ... حاجتي به استخاره نيست  عشق ما ... عشق من به تو عشق تو به من يك پديده است ...يك حقيقت بي نياز از استخاره و ُ گمان صداي قلب تو ... صداي زندگيست. زندگي را دوست داشته باش نازنين ِ من زندگي را زندگي كن عاشقانه كودكانه... حتا وقتي بزرگ شدي  كودكانه زندگي كن جانكم مادرانه ترين لحظه هاي امروزم همين لحظه است...همين لحظه كه با تمام جان ِ عاشقم دوستت دارم را يواشكي به تو هديه ميكنم... تو خوب ميداني كه من چقدر شاعرانه با تو حرف ميزنم...تو خوب ميداني كه...من تا همان لحظه كه قرار است بيايي قرار است در كنارت بمانم و تازه اين شروع زندگي ِ كودكانه ي تو است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با فرهنگ سازی،کسی نمیخره اوناام نمیبرن بالا

اره حتما همین طوره که میگی 

شما با فرهنگ باشو منتظر ...

كوچك رويايي ِ من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواندبه عشق من به تو شك كند.تمام ِ بودنت را حس مي كنم ... حاجتي به استخاره نيست  عشق ما ... عشق من به تو عشق تو به من يك پديده است ...يك حقيقت بي نياز از استخاره و ُ گمان صداي قلب تو ... صداي زندگيست. زندگي را دوست داشته باش نازنين ِ من زندگي را زندگي كن عاشقانه كودكانه... حتا وقتي بزرگ شدي  كودكانه زندگي كن جانكم مادرانه ترين لحظه هاي امروزم همين لحظه است...همين لحظه كه با تمام جان ِ عاشقم دوستت دارم را يواشكي به تو هديه ميكنم... تو خوب ميداني كه من چقدر شاعرانه با تو حرف ميزنم...تو خوب ميداني كه...من تا همان لحظه كه قرار است بيايي قرار است در كنارت بمانم و تازه اين شروع زندگي ِ كودكانه ي تو است.
مردم تحمل کنن نخرن قیمتاهم ثابت میشه

گشنه وایستا مواد غذایی روزانه نخر 

رب و روغن و چیزای اصلی رو نخر تا کی چند روز

مگه میشه 

یه چیزی میگی دلت خوشه ها

گشنه وایستا مواد غذایی روزانه نخر  رب و روغن و چیزای اصلی رو نخر تا کی چند روز مگه میشه&nbs ...

من میگم به زندگی عادیتون ادامه بدید حمله نکنید فروشگاه ها و باکس باکس از مایحتاج بخرید

این بدتر باعث گرونی و قحطی میشه چون اونی که داره از این وضعیت سواستفاده میکنه،قیمتارو میبره بالا تا پول بیشتری بهش برسه

اونوقت منو شما میشیم مدیون کسی که این گرونیا باعث شد واسه الانشم نتونه بخره

ببين چه همه ريختن  بابا احتكار به اونايى ميگن كه ميليارد ميليارد جنس گرفتن انبار كردن، نه ماها ...

شماام اگه دریا باشه،شناگر خوبی میشی.اگه قدر یه میلیارد میتونستی جمع کنی حتما این کارو انجام میدادی

شماام اگه دریا باشه،شناگر خوبی میشی.اگه قدر یه میلیارد میتونستی جمع کنی حتما این کارو انجام میدادی

يه جمله رو شنيدى ولى نميدونى كجا بكار ببرى، من به سود چهارتا پوشك نيازى ندارم كسى رو كه نه ديدى نه ميشناسى رو هوا نظر نده، تو بچتو كهنه كن كسى جلوتو نگرفته، من با سختى و درد باردار شدم ديگه بعد از بچه دار شدن نميزارم بخاطر يه پوشك بازم اذيت بشم