2777
2789
عنوان

نظرخواهی درددل گونه

179 بازدید | 14 پست

نظرخواهیچندوقت پیش حامله بودم رفتیم باخانواده شوهرسفراونجا یکم حالم بدبود نتونستم کمک کنم اونم نه همیشه بعضی تایما یهو مادرشوهرم هرچی ازدهنش دراومدبارم کردو پدرشوهرمم فزداش دعواراه انداختو خلاصه توپستای قبلیم هست. ماتویه ساختمونیم حالاهرچی بهشوهرم میگم ازاینجا بریم میگه نمیشه پول نداریم ممیگه مگه چیکارکردن الان داریم مستقل زندگی میکنیم. هرچی بهش میگم یه جوابی میده الان یه ماهه بچم سقط شده اونم توجاده شبا تاصب خوابشومیبینم اینقدر عصبی شدم که دستم میلرزه حال و انگیزه هیچ کاری روندارم هی سرم غرمیزنه چرااینجوری چرابیحالی خودت باید بخودت کمک کنی ولی نمیتونم دلم پره دلم شکسته چیکارکنم حرفموبفهمه دارم دیوونه میشم چرامردا یه ذره خانومارو درک نمیکنن اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مردا عادتشونه چرا بچت سقط شد

توهمون مسافرت اونجوری دعوام کردن چیزایی بهم گفتن که ادم به دشمنش نمیگه چه برسه به یه زن باردار اینقدراسترس بهم وارد شد سقط کردم اخرشم میگن مگه ادم ازاسترس و فشار عصبی سقط میکنه بچت مشکل داشته ازاول

بمیرم برای دلت 😢😢😢😢 خدا نگذره ازشون

خدانکنه عزیزم. توجاده خیلی سخت بود روسریمو تودهنم کردم توپارک کسی صدامونشنوه الان میگن مگه چی شده؟ بیشترازدردجسمی دردروحیش سوزوندم

انرژی منفی زیاده داره میشینه تو جسم و روحت کارهای پاکسازی انرژی منفی انجام بده 

چجوری؟ هرکارمیکنم نمیشه خودمو سرگرم میکنم اهنگ شاد گوش میدم ورزش میکنم کتاب میخونم ولی یهو یه تلنگر یه چیز کوچیک همشو یادم میندازه

خدانکنه عزیزم. توجاده خیلی سخت بود روسریمو تودهنم کردم توپارک کسی صدامونشنوه الان میگن مگه چی شده؟ ب ...

بمیرم کشیدم دردشو.. خدا اخه یزره وجدان ب بعضیا ندادی.. اگه دختر خودشونم بود همینو میگفتن؟ 😢😢

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
بمیرم کشیدم دردشو.. خدا اخه یزره وجدان ب بعضیا ندادی.. اگه دختر خودشونم بود همینو میگفتن؟ 😢😢

دخترخودشونم باما سفربود اونم تقربیا باما عقدکرد ولی چون شوهرمن سرکارنبود سه سال سوختمو ساختم تاکارپیداکنه کوچکترین چیزی ازش نخاستم که اذیت نشه ولی دخترشون ازدواج کردهمون سال بچه دارم شد کلیم نازشو کشیدن به اون میگفت بشین منوبلندمیکرد شامو ناهار بپزم شوهرشم همش خواب بود مامیخاستیم بریم بیرون میگفت فلانی خوابه مامانش میگفت عب نداره میمونیم بیدارشه اخرشم بیدارمیشد ناراحت که چرا سروصداکردین من خواب بودم هی به دخترش میگفت اعصابتوخرد نکن اونوقت من. بخداموندم چیکارکنم باهاشون تقصیرخودمه اینقدر بهشون احترام گذاشتم خیال برشون داشته اخه من نمیتونم بی احترامی کنم دست خودم نیست بابام اینجوری تربیتم کرده یکی باهام بداخلاقی کنه فوری اشکام میریزه نمیتونم حرف بزنم

دخترخودشونم باما سفربود اونم تقربیا باما عقدکرد ولی چون شوهرمن سرکارنبود سه سال سوختمو ساختم تاکارپی ...

دقیقا خونواده شوهر منم همینطورن... سر زبونشون میگن عروس مثل دختر خودمونه.. اما متاسفانه در عمل توقعی نیست ک از عروس نداشته باشن. چجوری با این حساب روشون میشه از خدا بخوان خوشبختی دخترشونو...وای.😢

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
چجوری؟ هرکارمیکنم نمیشه خودمو سرگرم میکنم اهنگ شاد گوش میدم ورزش میکنم کتاب میخونم ولی یهو یه تلنگر ...

پاکسازی یعنی سنگ نمک بذار تو خونت اب و نمک اسپری کن یه مشت نمک بذار زیر بالشت دوش اب و نمک بگیر شمع روشن کن اسطوخودوس بخور اسپند دم غروب دود کن

سرچ کن پاکسازی انرژی منفی همه رو بذار تو برنامه انجام بده