2777
2789
عنوان

اقدام برا بارداری و مصرف دارو

6196 بازدید | 5 پست

سلام به همه 

لطفا کمک کنید از گیجی و کلافگی درام 

من ماه پیش روز ۴ پری قرص لتروزول خوردم بعد سونو واژینال سایز تخمکام کوچیک بود دکترم گفت یه هفته دیگه فرصت بدیم هفته بعدش سایز خوب شده بود سه تا ۱۶ به بالا داشتم بعد دکترم یه آمپول hcg دادروز ۲۱ پریود آمپول زدم و ۱۰ روز برا اقدام روز اول اقدام درد شدیدی زیر شکم داشتم مثل پریود ولی پریود نشدم و چند روز بعد تکرر ادرار ، از روز ۲۴ پری هم قرص دوفاستون می خورم الان روز ۳۵ پری هستم هنوزم پریود نشدم درد زیر شکمم هنوز دارم یعنی دیشب خیلی زیاد بود ، سحر بیبی چک گذاشتم منفی بود ، یعنی باردار نیستم؟ یعنی زود گذاشتم؟ کلافم خیلی کلی گریه کردم؟ ولی تمام حسام شبیه بارداریه؟

منم اين ماه همين بودم صبح ها كلي ترشح كلي تهوع وعلايم داشتم ولي من فوليام روز١١پري كوچيك بودن دكتر امپول نداد ودوفاستون خوردم پريود نشدم آز هم منفي بود اين ماه گفت باامپول شروع ميكنيم شما انشالله باردار باشين

😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و خسته نباشید. من دانشجوی روانشناسی هستم و پایان نامم راجع به مشکلات ناباروری هست . این پرسشنامه برا کسانی هست که بعد از یک سال تلاش هنوز بچه ندارن یا بچه دارن ولی برای بچه دوم هنوز موفق به بارداری نشدن.میخواستم ازتون خواهش کنم اگر شرایطشو دارید لینک پرسشنامه رو بهتون بدم که برام پر کنید.واگر کسانی رو می شناسید که همین مشکل رو دارند برای اونها هم بفرستید لطفا    

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceUt83__JM5MuXYkev4H2rf4D5gch9dReH9du6uIdS75kquA/viewform