2777
2789

موافقم

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همنیطوره بخدا من اکثر رفتارای غلطم  و فکرای منفیم بخاطر همینه هرچقد زندگیم خوبه از بس بد میشنوم میگم نکنه نکنه خراب شه زندگی منم یا نکنه شوهرم بد شه نکنه خیانت کنه خسته شدم از بدی دنیا

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
گلم سرتاسر انرژي مثبت باشي اوضاع جامعه و مسئولان انرژي منفي هستن 

عزیز دلم دیگه یه چیزهایی هم دست خودمونه .اصلا انگار از خوشی حرف زدن جرم شده همین که سالم هستیم بچه های سالمی داریم شکر داره

راست میگی. ملت عادت کردن به ناله کردن. انگار هر چی ناله بیشتری کنی کلاست بالاتر میره. به ندرت شنیدم کسی بگه خدارو شکر . اگه خونواده و سلامتی و یه زندگی تقریبن مرفه دارید از هشتاد درصد مردم خوشبخت ترید. 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

من بارها برام پیش اومده وقتی فکر مثبت کردم خدا زده پس کلم

مثلا با خودم میگم چقدددددر من و شوهرم با هم خوبیم و خدا رو بابتش شکر میکنم به دقیقه نمیکشه که دعوامون میشه یا هر چیزی که فکرش رو بکنی

ای غم بیا ای غم بیا خوش اومدی خونه ی من

نی نی سایتیا ک افتضاحن از افکار منفی

فوق العاده بده افکارشون

البته نه همه بیشتریاشون

اتفاقای خوب و تعریف کنن میگن نگید دلمون میشکنه ولی اتفاقای بد همش پربازدیده

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐

طرف 35سالشه خونه یه میلیاردی داره وبچه سالمو .....بعد یجوری میگه بدبختتون منم آدم دلش میخاد زمین دهن باز کنه بره داخل زمین

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

من بارها برام پیش اومده وقتی فکر مثبت کردم خدا زده پس کلم مثلا با خودم میگم چقدددددر من و شوهرم با ...

عزیزم چون منتظری بعد این خوشی یه اتفاقی بیفته چون با این باور بزرگ شدیم که خوشی پایدار نیست

هر چ کنی ب خود کنی گر همه نیک و بد کنی

فکر مثبت اگر پشت سرش ترس و نگرانی و حال بد نباشه تاثیر خودش میذاره اگر هر روز حال درونیت خوب باشه زندگیت رو به پیشرفت و رضایت میره اگر ته دلت ترس از بدبختی و بدبیاری داشته باشی فکر مثبت بی تاثیره

مادرشوهرم همیشه بهم سفارش میکنه هر کی ازت پرسید پچت ارومه یا نه بگو پدرم رو در اورده و چیزهای دیگه ..ووو

واقعا برام ثابت شده هر وقت از چیزی تعریف کردم برام بد اومده مخصوصا جلو خواهرشوهرم. 

مادرشوهرم که شورش رو در اورده به همه میگه پول نون نداریم بی پولیم به همین افتاب سو دارن شاهانه زندگی میکنن