2777
2789
عنوان

یکی از قشنگ ترین لحظه هایی که توی زندگیتون رقم خورده رو بیاید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 28 پست
قشنگترین لحظه عمرم وقتی بود که پدرم بعد از چند ساعت طولانی زیر تیغ جراحی بودن مقاومت کرد و دکتر با خ ...

ان شاالله همیشه سلامت باشند و سایشون بالای سرتون

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
بلاخره یه لحظه ی خوب توی زندگیت برات اتفاق افتاده همونو بگو

چن سال پیش رفته بودم بازار یه بلوز بنفش خریدم بعد با خودم گفتم بزار باهاش یه گردنبند بنفش ست کنم 

تو مغازه که بودم دستمو گذاشتم رویه گردنبند بنفش خوشکل یهو همزمان بادست من دست مردونه ای هم گردنبنده رو گرفت هر دومون هم همزمان سرامونو چرخیدیم با کمال تعجب دیدم بابایی خودمه اینقد خوشحال و تعجب کردم.....خدابیامرزت بابای عزیزم😔

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سال پیش رفته بودم بازار یه بلوز بنفش خریدم بعد با خودم گفتم بزار باهاش یه گردنبند بنفش ست کنم&nbs ...

خدا قرین رحمت خودش بکنه پدرتون رو

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

وقتی از اتاق عمل برای قلبم اومدم بیرون و دکتر گفت عمل خیلی خوبی بود و مشکل حل شد و چند نفر به جای امید واری قبل عمل میگفتن فکر نکنیم این عمل جواب بده چون آزمایشیه ولی تو همون عمل اول مشکل حل شد.خیلی خوشحال بودم تو پوست خودم نمیگنجیدم😁

آخ همین محرم پارسال بود چه قدر زود گذشت ☺خدا همه مریض ها رو شفا بده

وقتی از اتاق عمل برای قلبم اومدم بیرون و دکتر گفت عمل خیلی خوبی بود و مشکل حل شد و چند نفر به جای ام ...

ان شاالله همیشه سلامت باشید و سلامتیه عزیزاتون رو ببینید

قشنگترین لحظه زندگیم دیروزبودوقتی جواب ازمایش بارداریم مثبت بوداخه دکتراون هفته بهم گفت تنبلی تخمدان ...

وااااای مبارکه داری مامان میشی برای منم دعا کن خدا یه پسر توپول و سفید و خوشگل بهم بده

خیلی برات ناراحت شدم گریه کردم برات . روحش شاد جاش تو بهشته مطمئن باش.

عزیز دلم ممنون گلم ...ببخشید ناراحت کردم عزیزم...انشاالله😔 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین