2777
2789

بچه ها من با چندتا خانواده اومدیم مسافرت یه ویلای کوچیک که فقط موقع خواب میایم اینجا. یه نیم ساعت پیش از خواب پریدم دیدم زیر پتو شلوار پام نیست با عجله گشتم پایین پام بود پتو روم بود زود پوشیدمش ولی خیلییییی عصبی و ناراحتم دوس دارم بمیرم میگم نکنه کسی پاهای منو دیده همه تو یه حال کوچیک خوابیدم حتی روسریمو از سرم در نیوردم با روسری خوابیدم فاجعه اینجاست که هرچی فکر میکنم یادم نمیاد من کنده باشمش همسرمو بیدار کردم اونم چیزی نمیدونست چون شبا همه خسته مثل جنازه میفتیم.برام سواله برا کسی پیش اومده خودش کاری انجام بده تو خواب حواسش نباشه بعد یادشم نیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاریه که هست ولی چرا یه جا نگرفتی که حداقل یه اتاق جدا داشته باشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

کاریه که هست ولی چرا یه جا نگرفتی که حداقل یه اتاق جدا داشته باشه

چون باهم راحتیم خانواده خودمو خالمو برادرشوهرم ایناییم.  ویلا اتاق داره ولی فقط تو هال پنکه هست همه اینجا میخوابن