2777
2789

تمام لحظه هایی که شوهرم با تمام وجود بهم خیره میشه و میگه دوستت دارم

تمام لحظه هایی که قبل خواب زیرگوشم زمزمه میکنه راسی راسی بهت عادت کردما تا بغلت نکنم خوابم نمیبره

تمام لحظه هایی که "فری جان" صدام میکنه

تمام لحظه هایی که میگه من برا کی دارم کار میکنم زحمت میکشم برا زندگیم زندگیم تویی همه کسم تویی

تمام لحظه هایی که میاد باهام شوخی میکنه و گازای دردناک میگیره که تهش میشه دعوا😆😀

بخصوص امشب که بهش گفتم میری بیرون برام کاکائو بخر وقتی برگشت گفت ازاونی که دوس داشتی نداشت منم کلی غرزدم و قهر کردم اونم کلی مسخرم کرد گفت قیافشو ببین برا کاکائو آخه یهو یه پلاستیک پر کاکائو وپاستیل گرفت جلوم انقد چلوندمش گفت میدونستم اینطوری میکنی هرشب برات میخریدم

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی پی ام میاد که پول ریختم به حسابت برو چیزی که دیدی بخر بنظر من بهترین لحضه اس😀

اره بابای منم وقتی اس میدی رها پول ریختم برو وقت همش ندی پای لواشک و پاستیل و لباس 

از اولین شب ازدواجتون بگین از لب گرفتتون.   خیلی هیجان داره یا نه.  خجالت کشیدید خخخخ ...

ما نامزد بودیم داش رانندگی میکرد اینقد اذیتشم کردم خلاصه باهام لب گرف کبود شد لبم .یادش بخیر

اره بابای منم وقتی اس میدی رها پول ریختم برو وقت همش ندی پای لواشک و پاستیل و لباس 

ای جانم خدا پدرتو حفظ کنه من وقتی ازدواج نکرده بودم بابام فقط اس میداد کاری داشت بد حالت خاص و بامزه با  مینوشت 😀😀 مثلا بیرون بودم با دوستام زنگ نمیزد بپرسه کجایی یا بیا خونه اس میداد هرجا هستی با تاکسی بیا😂😂

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

بچه ها دعا کنید خوشبختی همه پایدار بمونه من خیلی از اینده میترسم معلوم نیست چی به سرمون میاد

خدایا سایه همسر عزیزم مادر عزیزم خواهر عزیزم پدر عزیزم رو از سرم کم نکن خدایا اطرافیانم غم نبینن 

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
ای جانم خدا پدرتو حفظ کنه من وقتی ازدواج نکرده بودم بابام فقط اس میداد کاری داشت بد حالت خاص و بامزه ...

فقط با تاکسی خدارو شکر من نه بابام نه مامانم گیر نمیدن. و هر شب با دوستام بیرونم