2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همهدهمینن بابامرد جماعت سرده ماهاباید درست کنیم خودمونو عین اوناشیم

من چون خیلی احساساتیم خیلی عذاب میکشم ازاین رفتاراش

شوهرم مرد خیلی خوبیه ولی ابراز کردن بلد نیس

اوایله کم کم یاد میگیره تو خودت ابراز کن اون کم کم از تو یاد میگیره براش بگو چیا دوس داری چه کارایی ...

میگم ولی یادش میره.من هر ماه ماهگرد عقدمونو میگیرم با مادو ولی اپن انکار نه انگار

میگم ولی یادش میره.من هر ماه ماهگرد عقدمونو میگیرم با مادو ولی اپن انکار نه انگار

اوو حساس نباش بعضی مردا خودتو بکشی برا بعضی چیزا نمیتونن ذوق نشون بدن مثلا شوهر من به هیچ عنوان ماهگردو تبریک نمیگف اصن یادش نمیموند و براش مهم نبود اشکالی نداره 

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

شما خیلی بهش ابراز کن تا کم کم یاد بگیره .درمورد مناسبت هم زیاد توقع از شوهرت نداشته باش اگ سالگرد ازدواج و تولدتو یادش میمونه کافیه .ماه گرد دیگ چه صیغه ای مرد ک مث من و شما دایم تو خونه نیس داره با دلار سیزده هزار تومن زندگی میگردونه ماهارو یادش میره دیگ منطقی باشیم

بهش بگو گلم.خودتو همیشه ناز وخوشگل وس ک س ی نشون بده، له له میزنه میاد

اصلا موقعیتش پیش نمیاد این رفتارو انجام بدم.به خودم میرسم و لباس س ک س و...اصلا نمیشع توخونمون بپوشم.وقتیم میریم بخوابیم ساعت چعار صبحه

شما خیلی بهش ابراز کن تا کم کم یاد بگیره .درمورد مناسبت هم زیاد توقع از شوهرت نداشته باش اگ سالگرد ا ...

اخه مافقط سه ماه عقدیم.ازالان بی توجه باشه مبترسم از ایندم

دیگه از یه طرفه بودن خسته شدم.بابام میگه بی محلی کن.ولی میترسم بد ترشه

ابراز علاقتو متعادل کن حالا نه بی محلی یکم کمتر کن بهش اجازه بده خودش بیاد طرفت بنظرم امتحان کن یه مدت کمتر ابراز کن ولی تا اون شروع کرد به ابراز علاقه دیگ حسابی تحویلش بگیر اینو از یه مشاور شنیدم

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم