الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم ولی یادش میره.من هر ماه ماهگرد عقدمونو میگیرم با مادو ولی اپن انکار نه انگار
اوو حساس نباش بعضی مردا خودتو بکشی برا بعضی چیزا نمیتونن ذوق نشون بدن مثلا شوهر من به هیچ عنوان ماهگردو تبریک نمیگف اصن یادش نمیموند و براش مهم نبود اشکالی نداره
شما خیلی بهش ابراز کن تا کم کم یاد بگیره .درمورد مناسبت هم زیاد توقع از شوهرت نداشته باش اگ سالگرد ازدواج و تولدتو یادش میمونه کافیه .ماه گرد دیگ چه صیغه ای مرد ک مث من و شما دایم تو خونه نیس داره با دلار سیزده هزار تومن زندگی میگردونه ماهارو یادش میره دیگ منطقی باشیم
دیگه از یه طرفه بودن خسته شدم.بابام میگه بی محلی کن.ولی میترسم بد ترشه
ابراز علاقتو متعادل کن حالا نه بی محلی یکم کمتر کن بهش اجازه بده خودش بیاد طرفت بنظرم امتحان کن یه مدت کمتر ابراز کن ولی تا اون شروع کرد به ابراز علاقه دیگ حسابی تحویلش بگیر اینو از یه مشاور شنیدم