2777
2789

خودم حدود یكهفته قبل از پریود رفتارم خشن،سردرد،نفخ شكم كه افتضاح،و كمردرد شدید داشتم خستگی و خواب آلودگی وحشتناک. متاسفانه دستشویی شده بود اتاق خواب، دو روز از پریودم عقب افتاد بعد لكه بینی سه روز و بعد از اون یك روز خونریزی شدید با دولخته خون، و بعد از اون یك روز خون خیلی كم صورتی رنگ تمام كل پریود من سه روز ولی قسمت چپ زیر شكمم انگار توپ گذاشتن كه همراه با درد و سوزش وحشتناك كه با گریه منجر میشه حتی دردش به پاهام هم میرسه زانوهام میگیره، تكرر ادرار هم خیلی زیاد نمیدونم چكار كنم. موقع خواب همش به سمت چپ میخوابم. یكی بیاد كمك

خداوندا سپاسگذارم .      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر بعد خونریزی شدید که بعد لک بینی بود و دو لخته خون!الان باردارید؟؟

نمیدونم عزیزم شك به بارداری دارم آخه خیلی سوزش و درد سمت چپ شكم و پاهام دارم حتی كمردرد شدید و تكرر ادرار

خداوندا سپاسگذارم .      
نمیدونم عزیزم شك به بارداری دارم آخه خیلی سوزش و درد سمت چپ شكم و پاهام دارم حتی كمردرد شدید و تكرر ...

آزمایش بتا دادی؟راستش دقیقا منم همین جوری ام چند روزه لکه بینی دارم .اما خونریزی شدید و لخته خون ندارم .کمرم درد شدید دارم و اطراف نافم سوزش داره.فردا میرم آزمایش بتا.

خدایا هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود
آزمایش بتا دادی؟راستش دقیقا منم همین جوری ام چند روزه لکه بینی دارم .اما خونریزی شدید و لخته خون ندا ...

منم قراره برم انشالله كه خیره واسه جفتمون

خداوندا سپاسگذارم .