الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باور میکنی کسیو میشناسم که شوهرش میتونه همه ی ماهارو باهم بخره از پولداری ولی ۲۰ ساله تقریبا ریز ریز نصف روده و کیسه مدفوع و .... رو از داخل شکمش برداشتن هرجای دنیا هم رفته درمان نشده ! دعا کنین پول و سلامتی همراه هم بیاد الهی که درد مریضی تو جون هیچکس نباشه ❤️
تازگیها خیلی حسود شدم چکار کنم میشنوم کسی خونه خریده یا ماشین یا مسافرت خارج یهو خیلی ناراحت میشم قبلا اینطوری نبودم همیشه میگفتم مبارکشون باشه ماهم یه روز میخ یم الان واقعا امیدی ندارم هی بقیه پولدار تر میشن من هیچ من نگاه😥
باور میکنی کسیو میشناسم که شوهرش میتونه همه ی ماهارو باهم بخره از پولداری ولی ۲۰ ساله تقریبا ر ...
حرفتون درسته ها ولی مگه فقیری که همین بیما ی رو بگیره وجود نداره اون بدبخت چکار کنه همه فقط بهش میگن هرچی سنگه پیش پای لنگه حالا واقعا پولداری که هیچ مریصی نداشته باشه سراع ندارین مریصی اتفاقیه که برا هر کس ممکنه بیافته ربطی به پولدار وبی پول نداره کاش پول باشه سلامتی هم باشه 😔
آره عزیزم درست میگی اما مگه آدمای بی پول مریض نمیشن تازه باید غصه ی بی پولیم بخورن بی پولی ین ...
اونکه اره همه مریض میشن ولی میگم پول ضامن خوشبختیمون نیست دعا کنین خدا اول بهمون سلامتی و عافیت بده بعد خوب در کنارش جیبمونم پر پول باشه که دیگه عاااالیههه عالی میشه ❤️❤️
امسال قرار بود وضمون خوب بشه از چند ماه قبل عید خیلی خوشحال بودمفکر می کردم چقدر اوضاعمون فرق میکنه اما با این گرونی های وحشتناک همه چی خیلی بدتر از قبلم شد خیلی دلم سوخت چی فکر می کردم چی شد
یا امام رضا بدجور دلم هواتو کرده زودی قسمتمون کن بیاییم خیلی محتاج هوای حرمم