2777
2789
عنوان

ای خدا میشه منم یروز مادر بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 39 پست
منم خسته شدم ديگه فکرميکردم با اين پريوداي منظم وتنبلي نداشتن زودبارداربشم    

انشالله بزودی باردار شی عزیزم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم.من.امروز.رفتم.کیلینیک.ناباروری.دیدم.خیلیها.مثل.ما.هستند..امروز.یکی.اومده.بود.با.ایوی.اف.باردار ...

اره میدونم

حسرت اونایی میخورم که هنوز تصمیم گرفتن بچه دار بشن میبینی ماه بعد حاملس

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
عزیزم.من.امروز.رفتم.کیلینیک.ناباروری.دیدم.خیلیها.مثل.ما.هستند..امروز.یکی.اومده.بود.با.ایوی.اف.باردار ...

تازه تو هشت ماه یادش افتاده یکی رو بندازه 🤨🤨

معمولا تو ماههای پایین بعضیا این کار رو میکنن نه تو هشت ماه انگار یه بچه زنده و کامل رو بکشن 😢😢

منم😔اما دست نمیکشم همه راه ها رو میرم بالاخره مامان میشم😍

الهی به حق امام زمان هیشکی انتظار مادر شدن نکشه

تازه تو هشت ماه یادش افتاده یکی رو بندازه 🤨🤨 معمولا تو ماههای پایین بعضیا این کار رو میکنن نه تو ...

وای چطور دلش میاد

من اگه سه قلو داشته باشم نوکریشون میکنم

همچین مامان بشی اون وروجک‌ دهنتو‌ ببخشید اسفالت کنه ک ب این پستت‌ بخندی منم مثل تو بودم ولی الان ی م ...

وای الهی 🙏🙏

حرفت کاملا درست از بس دعا کردم واقعا خستم دارم افسردگی میگیرم

ببین تو دوست داری مامان بشی پس باید محکم باشی قربونت بشم ❤️ میدونم سخته میدونم کم میاری بعضی وقتا ولی اگر واقعا ارزوته یه جوجه ی کوچولو رو با تمام وجود تو بغلت حس کنی ❤️ باید روحیه تو حفظ کنی باید براش بجنگی هرکاری که فکر میکنی به خودت و شوهرت روحیه میده رو انجام بده ! اصن بشین یه لیست بنویس سرتو گرم کن فک کن ماموریت داری یک ماه مثه پرنسسا زندگی کنی برا خودت و شوهرت ارامش و حس خوب فراهم کن من مطمئنم نتیجه میده ❤️❤️😍 توکلت به خدا باشه خانم خانما ❤️❤️ الهی که به حق صاحب الزمان به زودی دلت شادبشه و دامنت سبز بشه 

ببین تو دوست داری مامان بشی پس باید محکم باشی قربونت بشم ❤️ میدونم سخته میدونم کم میاری بعضی وقتا ول ...

مرسی عزیزدلم خدا حفظت کنه 

حرفات ارومم کرد

منم دوتا سقط داشتم دارم واسه مامان شدن لحظه شماری میکنم فعلا تحت نظر دکترم تا ببینیم چی میشه 

انشاءالله خدا به همه کمک کنه حاجت منو شمارو هم بده 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
منم دوتا سقط داشتم دارم واسه مامان شدن لحظه شماری میکنم فعلا تحت نظر دکترم تا ببینیم چی میشه  ...

انشالله بزودی زود باردار شی عزیزم