2777
2789
عنوان

کیا از اپیلیدی استفاده می کنن؟🤔🤔

492 بازدید | 44 پست

کیا از اپیلیدی استفاده می کنن؟من موهای دست و پامو با تیغ می زنم خسته شدم همش می بره از ریشه هم در نمیاد😢اپیلاسیون هم درد داره لیزر هم نمی تونم برم پودر مو بر هم اصلا نمی تونم ازش استفاده کنم چون باید بلند شه که من خوشم نمیاد.دستگاه اپیلیدی دارم ولی یکی دوبار اومدم استفاده کنم دردش خیلی بد بود اصلا نتونستم کارمو بکنم حالا شنیدم اکه۳۰یا۴۵دقیقه قبل اپیلیدی پماده بی حسی لیدوکائین بزنی به پاهات و دستات بی حس می شن و دردشو نمی فهمی راسته؟شما استفاده کردین؟

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باهاش صورتمو اصلاح میکنم😟😩😩😩

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

من میزنم اولا درد داشت الان نه....

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من باهاش صورتمو اصلاح میکنم😟😩😩😩

وای قبل ازدواج میکردم😑الان فقط گذاشتم چونم جونم در اومد گفتم چطور کل صورتو..

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
قبلش پماد لیدوکائین نمی زنین؟؟

اسپریشو اولا میزدم ولی باز درد بود در کل باید این دور اول رو تحمل کنی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بعد اصلاحم ژل اصلاح سینیره بزن

خب پس همون پماد زایلاپی یا اپی واید بگیر البته من امتحان نکردم فقط شنیدم بی حس میکنن

مرسی😘

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊