2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکلی نداشتم زیاد پیادروی وگردش میرفتم ماه پنجم جنین اومد پایین بستری شدم😞

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

اگه کمردرد و دل درد و لک بینی نداری اشکالی نداره , ولی اگه درد و لک بینی داشته باشی برات بده

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
خب بعدچی شد؟؟ سقط شد؟؟ 

خدا نکنه سولفات وپرولتون تزریق کردن رفت بالا الانم هفت ماهمه

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
یکم ترشح زردداشتم امروز لکه بینی حساب میشه؟؟ 

فکر نکنم , دکتر بری خیالت راحت میشه , من کمردرد و دل درد داشتم , با خودم گفتم طبیعیه , 7هفته که شدم میرم سونو , 6 هفته و چندروز بودم که دور از جون شما سقط شد , خانه دار هستم و اون روز هم زیاد سرپا بودم تو خونه

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50