2777
2789
سلامت باشی عزیزم برای بچه رو میگم چیا و چند دست بردارم؟

لباس ، پوشک ، حوله ، شامپو بچه ، کرم ، پودر بچه ، شیشه شیر ، همشونم جمع کن توی ساک لباسش 😍😍😘😘😄

لباس های خوشگلشو بردار که مهمون اومد تنش کنی 😘😘 ، لباس راحتیاشم زیاد بردار چون بچس شیر بالا میاره یهو باید زود زود شسته بشه حداقل وقتی شستی یکی دوتا تمیزش باشه 😄😄

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خودم راحت تر بودم. مامانم خیلی بمون رسید. اونی که بخواد برات زحمت بکشه و رسیدگی کنه فرقی ندار ...

مامانم به خاطر برادرم نمیتونه ده روز بیاد بمونه 

آره واقعا خدا همه مامانا رو حفظ کنه

خدایا کمکم کن ...
لباس ، پوشک ، حوله ، شامپو بچه ، کرم ، پودر بچه ، شیشه شیر ، همشونم جمع کن توی ساک لباسش 😍😍😘😘😄 ...

به پس زیاد بردارم؟ مرسی عزیزم 

خدایا کمکم کن ...
به پس زیاد بردارم؟ مرسی عزیزم 

خواهش میکنم من کل لباسای نی نیمو و با کرم و شامپو و حوله ولیف و همچیشو تا کردم گذاشتم توی ساک لباساش برداشتم با خودم بردم  ، اره بردار چون بچس تازه دنیا اومده زود زود شیر پس میده زود زود کثیف میشه 😍😍😍

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

عزیزم‌برو خونه خونت بزار عادت کنی خونه خود ادم یه چیز دیگس من بدبخت مادر ندارم اما اگه روزی صاحب نی نی باشم خونه خودم بهترین جاست با وجود این که دست تنهام

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
عزیزم‌برو خونه خونت بزار عادت کنی خونه خود ادم یه چیز دیگس من بدبخت مادر ندارم اما اگه روزی صاحب نی ...

خدا بیامرزه مادرتونو عزیزم ۱۰ روز فقط میرم ریکاوری بشم بعد برمیگردم خونه خودم چون مامانم خونه خودش راحت تر میتونه بهم برسه تا خونه من 

خدایا کمکم کن ...