2777
2789

خانوما من دوس ندارممم شوهرم مجرذی بره سفز

با دوستاش

حالا پیله کرده میخاد برن شمال و مشهد

اصن منطقیه ک دوس ندارم یا مقصرم؟

چیکار کنم نره چی بگم نره چ رفتاری

همه که نباید لاغر باشن😒 من یه تپلیِ بانمکم😝✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کار همیشگیش نیست به نظرم اشکال نداره طوری رفتار نکن که فکر کنه براش مامان بازی درمیاری 

کلا رفیق بازه 

نمیدونم چیکارش کنم

ب ولله خسته شدم نمیتونمم ولش کنم دوسش دارم خاک برسرم

زبون باز باش و سعی نکن به زور حرفت رو به کرسی بشونی  توی یه شرایط مناسب که حالش خوبه و اوضاع ر ...

خعلی دارم سعی میکنم اینجوری بشم

ببین گلم دورابیشترنداری اول اینکه مردرفیق بازعوض نمیشه که نمیشه ولی دوراه کاروبهت میگم یکم سخته ولی......

صبرمیخواداول ازهمه فقط صبره 

اول اینکه بهس محبت کنوبگونمیتونم دوریتوتحمل کنموایناوازدردوستی احساس وغیره بعدسعی کن بازی های فکری براش جورکنی باهم بازی کنیدوقتی جایی میرین باهم زهرش نکنین وقتی براتون کاری انجام میده تشکرکنین جایی میرین باهم بگوواقعاخوش گذشت واب وتاب بهش بدین تادفعه های بدی تکرارشه ومحبت کردن به همسر..تائیدکردن همسر..تشکرکردن..وقت گذاشتن وغیره وچیزای زنانه ایی که خودتون میدونین وغیره

این ازاحل اول

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    

سوپرایزش کن براش هدیه بخرحالاگه گداری نه همیشه براش نامه بنویس کلمات عاشقانه جملات تائیدامیزروابط خوب باهمسرخیلی موثرونکته ی کلیدی اینه

غرنزدن همیشه غرنزن گلایه نکن 

وراه حل دوم 

یه مدت بی محل کردن قهرنه ولی یکم سرسنگین باش یعنی یکم ازدسترس خارج شوولی اول راه حل قبلی یعنی اولی روامتحان کن اگه جوابی نگرفتی دومی

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    
حالاامیدوارم کمک کرده باشم موفق باشی

باورت میشه همه این کارا ک گفتیرو انجام دادم عزیزم

مو ب مو بخدا قسم

الان دیگ فک کنم وقت قهر کردنه

خاک برسرم بلد نبستم قهر کنم

ولی تحمل میکنم دوریشو یکم ببینم اصن براش مهم هس

خدانکنه ولی اول بهش بگونرواگه بری ناراحت میشم اگه به قیمت ناراحت کردم میخوای بری پس باشه خوش بگذره ولی من دیگه اون خانوم سابقت نمیشم خوددانی وبعدقهرررررررررر

ولی اگه قهرت یه ساعت باشه بادوتاکلمه عاشقانه ویه هدیه یاسوقاتی گولت میزنه پس بهتره قهرنکنی چون بازهمون آش وهمون کاسس وقهرت براش عادی میشه عزیزم