2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خشکی واژنه درمانی نیست من قارچ مقاوم دارم استفاده میکنم خوبه چون ترمیم کننداست

کرمه؟ کاندومو پاره نمیکنه؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
نه خیلی خوبه ولی گرونه خیلی الان فکر کنم ۱۵۰

شما برای خشکی استفاده میکنین؟ منم احساس میکنم این مشکلو دارم .همش هم عفونت دارم دیگه خسته شدم.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

سلام.

کرم مرطوب کننده واژیسان جهت برطرف کردن خشکی واژن کاربرد داره و برای خانم هایی که قصد باردار شدن دارن مشکلی ایجاد نمیکنه چون مانع تحرک اسپرم نمیشه و با رطوبتی که ایجاد میکنه باعث تقویت لایه دفاعی در برابر حساسیت ها و عفونت های قارچی میشه.

سلام

کرم مرطوب کننده واژیسان اولین کرم فاقد هورمون برای خشکی واژن می باشد، این محصول بر خلاف محصولاتی که به صورت ژل و پایه آب هستند بر پایه کرم است. استفاده دائمی از آن به پیشگیری از سوزش و التهاب ناحیه خارجی تناسلی و واژن که ناشی از خشکی است کمک می کند و باپایین نگه داشتن  PH ناحیه تناسلی باعث تقویت خاصیت اسیدی و تقویت لایه دفاعی در برابر حساسیت ها و انواع قارچ ها می شود.

دوستای گلم سلام الان سه ساله ردگیر عفونت قارچی بودم حتی بیمارستانم بستریم کردن هر چی قرص و پماد بگین من استفاده کردم هر جا دکتر بوده رفتم سوزش خارجی دارم معذرت میخام وقتی ادرار به پوست مجرا ادرارم میریزه جگرم آتیش میگیره نزدیکی هم اصلا نمیتونم داشته باشم عنبر نسادهم استفاده کردم چند وقت پیش رقتم دکتر گفت عفونتت خیلی کمه ولی پوست خارج واژنت سرخه سرخه چکار کنم خودم و شوهرم داریم دیوونه میشم ولی تا حالا از واژیسان استفاده نکردم به نظرتون چطوره