2777
2789
عنوان

به نظرتون پسره خسیسه

52 بازدید | 8 پست

با یه آقا پسری آشنا  شدم  ۲ بارم  رفتیم  بیرون    با ماشینش دور  زدیم          اما  هیچی  نخریده   

مثلا  بگه کافه ببرمت  یا مثلا  همون تو ماشین   بستنی چیزی  بخره     اصلااا  حتی  تعارفم نزده      نمیخوام به روش   بیارم  اما حس میکنم خسیسه       وضع مالیشم  خوب  نباشه باید یه تعارف  بزنه  من که چیز  گرون  نمیخوام   تهش  بگم   یه چیز   کوچیک بخره  

حتی  یه بارشم من سرکار بودم  دم ظهر  باهاش بیرون  رفتم  اصلا نپرسید ناهار خوردی  نخوردی چیزی بخرم  نخرم     بخدا من اصلا  انتظار ندارم      نمیگم  خرجم  کنه     اما  خودش باید یه تعارف  بزنه  ‌قرار   خشک و خالی نمیشه که 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا حتما جدا شو اینا برای ماماناشون خوبن نه لاو بامبینگ خوبه که بگی هر دیقه دسته گل و رستوران باشه نه انقدر چیپ و بی لول اصلا مردی که حالا نمیگم قصد جدی ولی علاقه داره بهت انقدر حدتو پایین نمیاره حتی یه کافه دعوتت نکنه من چنین تجربه ای داشتم اولا نفهمیدم ولی دیدم خیلی آدم چرتی بود حتی یذره احترام و وقار نمی‌داد به ادم

مشخصه دیگه خسیسه آجی مثلا تو بهش بگو یه کافه پیدا کردم خیلی باحاله بیا یه روز بریم 

یا بگو فلان جا چیزای خوشمزه ای داره وقت کردی بیا بریم ببینم چی میگه

اشک شو،اما نه تو غم.

آدم با دوست همجنسش هم میره بیرون قطعا تعارف یه غذا یا چیزی میزنه بعد مردی که باهات میاد برین سر قرار ...

اره دقیقا یه آبمیوه ای چیزی حداقل      نگفتم منو  رستوران ببره که