سلام. همسرم قبل از ازدواجمون هرچند ماهی با رفیقاش دورهمی میگرفتن و نوشیدنی غیر مجاز میخوردن بعد ازدواجمون به من قول داد که دیگه نمیخوره و یک ساله که رو حرفش پایبنده اما برادر و دامادش اهل خوردن هستند و میگه اگه اونا بیارند من نمیتونم بهشون بگم نمیخورم و چون تنهاییم اشکالی نداره من اونقدر نمیخورم که مست بشم ولی من خودم کلا با این نوشیدنی ها مخالفم بعضی وقتها میگم اشکالی نداره نباید برام مهم باشه اما باز نمیتونم با خودم کنار بیام با اینکه از یکسال پیش تا حالا اصلا نخورده اما باز میترسم براش فراهم بشه بخوره میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم؟ آیا اجازه بدم که چهار پنج ماهی یکبار بخوره یا نه کلا جلوشو بگیرم و اینکه چجوری مانعش بشم؟ اصلا خوردن نوشدنی الکلی ممکنه چه مشکلاتی برامون ایجاد کنه ؟ اینم بگم که هیچ مشکل دیگه ای نداریم ما فقط همین موضوعه که فکرمو مشغول کرده و باعث ناراحتیم میشه
بستگی به اعتقاد شما داره عزیزم اگر معذبی ازین جهت خب مشکله ولی اگر خیلی مذهبی نیستی مشکل حادی نیست مگر اینکه خیلی زیاده روی یکنه همسرت به طوری که رو زندگیتون اثر بزاره شما نمیتونید مانعش بشی گلم
تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا جایی که میتونی بین اون و برادر و داماد و دوستاش فاصله بنداز .خیلی ظریف انقدر براش تفریحات سالم با خودت و خانواده ات که بهشون مطمینی ایجاد کن که دیگه نره دنبال این کار
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
ظاهرا مذهبی نیست شوهرت بگو آدمی که رژیم میگیره اول میگه کیک رو بو کنم بعد یه ذره بچشم بعد یک برش بخورم و دست آخر می بینه کلش رو خورده اگر داره ترک می کنه حتی یک بار خوردن هم آزاده رو سست می کنه سعی کن شوهرت تنها نمونه و با این آقایون کمتر رفت و آمد داشته باشه آدم ها موقع مستی خیلی خلاف ها می کنند فحش می دن اخلاق شون افتضاح میشه تازه معلوم نیست توی جنس های ایرانی چی می ریزند بگو به جاش دلستر مالت بخور
مهکامه عزیزم اینجوری نیست که بخواد بیاره خونه یا مصرف همیشگی داشته باشه حتی با دوستاش هم دیگه نمیخوره و بعد عقدمون تا حالا لب هم نزده اما من نگرانم که موقعیتش از طرف خانوادش پیش بیاد