شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
من یه کیک گرفتم که روش تقویم بود تاریخ سالگردمون ثبت شده بود روش یه دونه پیرهن خریدم یدونه کاور گوشی یه جعبه گل چندتا بادکنک قرمز و سفید یدونم بادکنک عدد یک.واسه شام هم ساندویچ گرفتیم مادر پدرمون و خواهر شوهرام دعوت کردیم یه جشن مختصر گرفتیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خونه رو تزیین کنین با شمع و گل و بادکنک یه کیک بگیرین یا اگه میتونین خودتون درست کنین غذاهایی که شوهرتون دوس داره درس کنین حسابی به خودتون برسین بهش یه پیام بدین که حالم بده بیا خونه وقتی اومد سوپرایزش کنین