2777
2789
عنوان

درد دل

120 بازدید | 12 پست

سلام.خوبید؟

من یه سال و نیمه ازدواج کردم حالا ۲ ماهه دایی شوهرم از زندان در اومده منم فعلا با مادر شوهرم تو یه خونه هستیم خونه تقریبا دوبلکسه که بالا ما میمونیم پایین پدرشوهرمو مادرشوهرم حالا ک دایی شوهرم اومده بااینکه براش خونه گرفتن و ...ولی بازم میاد میمونه اینجا منم مجبورم پایین پیش پدر و مادر شوهرم بخوابم شبا شوهرمم بالا با داییش خیلی اذیت میکشم چیکارکنم خلاص شم از این وضعیت 😢😢

وا خب اعتراض کن داییش پایین پیش پدرشوهر مادرشوهرت بخوابه یعنی چی زن و شوهرو از هم جدا میکنن؟ چقد بی درک

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرتون گفتید؟  خب دایی همسرتون چرا پایین نمیمونه؟ دلیلش چیه؟ مگه برادر مادر شوهرتون نیستن م ...

همه دنبال راحتی خودشون هستن چون دایی شوهرم خروپف میکنه فرستادنش بالا بخوابه پیش شوهرم

منم وقتی از شوهرم جدا هستم نمیتونم شبا بخوابم.ما شبا کنار هم که میخوابیدیم درد ودل میکردیم مشکلاتمونو به هم میگفتیم یا هرچی از صبح اتفاق افتاده برامون به هم میگفتیم حرف میزدیم اشکالات همو به هم میگفتیم حالا دور افتادیم  کنترل همدیگه از دستمون در رفته همش بحث و بگو مگو میکنیم از هیچی همدیگه خبر نداریم 

همه دنبال راحتی خودشون هستن چون دایی شوهرم خروپف میکنه فرستادنش بالا بخوابه پیش شوهرم

چقدر مزخرف 😢 انشالله مشکلت سریع رفع بشه عزیزم

گاهی در شتاب زندگی، بایست و آرام زمزمه کن؛ خدایا شکرت برای همه چیز    
منم وقتی از شوهرم جدا هستم نمیتونم شبا بخوابم.ما شبا کنار هم که میخوابیدیم درد ودل میکردیم مشکلاتمون ...

یه کاری کن شوهرت بفهمه دلخوری خودش مسئله رو حل می کنه 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
یه کاری کن شوهرت بفهمه دلخوری خودش مسئله رو حل می کنه 

گفتم بهش گفتم دلیل بحث و بگو مگوی ما همش اینه که داییت هست ما جداییم از هم میگه چیکار کنم من بهش نمیتونم بگم که نیا برو وقتی هم میره زنگ میزنه نمیتونم بمونم تنهایی بیا ببر خونتون منو.

گفتم بهش گفتم دلیل بحث و بگو مگوی ما همش اینه که داییت هست ما جداییم از هم میگه چیکار کنم من بهش نمی ...

به پدر مادرش بگه زن من معذبه پایین پیش شما میخوابه یا بگه خروپفش منو اذیت میکنه

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
به پدر مادرش بگه زن من معذبه پایین پیش شما میخوابه یا بگه خروپفش منو اذیت میکنه

نمیگه همچین حرفی خجالت میکشه.اون سری خواهرشوهرم اینا هم مونده بودن شبو اینجا شوهرم گف جاشه که الان حرفامو بگم گف به داییش که خواهرم اینا میمونن اینجا زن من پایین میخوابه من نمیتونم تحمل کنم نامحرم بره پایین از پیش اون رد بشه و اون تو هرحالتی خواب باشه اون ببینتش حرفشو به داییش مینداخت که اونم بره ولی اون نرفت.

خودشم بد دهنه هرکاری هم میخواد انجام بدیم دستور میده و فک میکنه وظیفمه براش جا بندازم جم کنم کاراشو بکنم