2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی وقطره استامنوفن

53 بازدید | 5 پست

سلام.نیم ساعت قبل اینکه ببرمش برا واکسن قطره دادم.بعضی ها میگن اثرش روکم میکنه وبايد یه ساعتی صبر میکردم بعد تزریق وبعد قطره میدادم. شما چیزی میدونید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا دیروز دختر من واکسن 4 ماهگیشو زد قبلش تو خونه قطره دادم ولی وقتی بردم بهداشت دو ساعت طول کشید تا نوبتش بشه  بعدم خانومه گفت قطره دادی بهش ؟گفتم صبح ک اومدم گفت نه باید نیم ساعت قبل واکسن بهش بدی .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
نه اتفاقا دیروز دختر من واکسن 4 ماهگیشو زد قبلش تو خونه قطره دادم ولی وقتی بردم بهداشت دو ساعت طول ک ...

من قطره رو هم همراه خودم برده بودم.برعکس تو بهداشت ما مگس پر نمی زد

برا منم خانومه گفت ولی خواهرم تو شک انداخت میگفت یه جایی خونده اثر واکسنو کم میکنه

من قطره رو هم همراه خودم برده بودم.برعکس تو بهداشت ما مگس پر نمی زد برا منم خانومه گفت ولی خواهرم ت ...

نه بابا حالا یکیم یسری بمن میگفت اگه بچه خیلی درد کشید یعنی واکسن خوب اثر میکنه😮😮😮 هرکی یه چیزی میگه ولی پایه علمی نداره این حرفا وقتی تو بهداشت میگن بدید بهشون هم قبلش هم بعدش یعنی کم نمیکنه اثرشو 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧