الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اتفاقا دیروز دختر من واکسن 4 ماهگیشو زد قبلش تو خونه قطره دادم ولی وقتی بردم بهداشت دو ساعت طول کشید تا نوبتش بشه بعدم خانومه گفت قطره دادی بهش ؟گفتم صبح ک اومدم گفت نه باید نیم ساعت قبل واکسن بهش بدی .
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
من قطره رو هم همراه خودم برده بودم.برعکس تو بهداشت ما مگس پر نمی زد برا منم خانومه گفت ولی خواهرم ت ...
نه بابا حالا یکیم یسری بمن میگفت اگه بچه خیلی درد کشید یعنی واکسن خوب اثر میکنه😮😮😮 هرکی یه چیزی میگه ولی پایه علمی نداره این حرفا وقتی تو بهداشت میگن بدید بهشون هم قبلش هم بعدش یعنی کم نمیکنه اثرشو
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧