2777
2789
عنوان

افت بتا

428 بازدید | 16 پست

خیلی خوشحال بودم که بالاخره مامان شدم ولی بتا بعد دو روز از 247 شد 110،خونریزی و درد ندارم😖

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش منم مثل شما بودم بتا اول 31 بود بعد شد 98 بعد شد 114 بعد 40 و بعدش به خونریزی و تموم شد 

دکتر گفت ضعیف بوده نمونده 

البته از بعد از اون حالم بخوب نیست همش گریه 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
عزیزم نگران نباش منم مثل شما بودم بتا اول 31 بود بعد شد 98 بعد شد 114 بعد 40 و بعدش به خونریزی و تمو ...

پس چه طور به من میگی نگران نباش😂

حالت از من بدتره،سریع خونریزی کردی؟من نه درد دارم نه خونریزی

پس چه طور به من میگی نگران نباش😂 حالت از من بدتره،سریع خونریزی کردی؟من نه درد دارم نه خونریزی

راست میگی   

چرا کمر درد عین پریودی داشتم ولی همه میگفتن طبیعی 

خیلی انگار دلم شکسته ، بعد اینکه آزمایش بتا دادم شده بود 40 دکترم برام سونو نوشت و دید یه لخته خون بیرون رحمه همون شب بعد سونو افتادم به خونریزی عین پریودی فقط با این تفاوت که لخته زیاد بود فرداش که رفتم پیش دکتر گفت خدارو شکر پریود شدی مشکلی نیست احتمالا ضعیف بوده بزار بعد 2 ماه یکم رحمت جون بگیره دوباره اقدام کن 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 

سلام و خسته نباشید. من دانشجوی روانشناسی هستم و پایان نامم راجع به مشکلات ناباروری هست . این پرسشنامه برا کسانی هست که بعد از یک سال تلاش هنوز بچه ندارن یا بچه دارن ولی برای بچه دوم هنوز موفق به بارداری نشدن.میخواستم ازتون خواهش کنم اگر شرایطشو دارید لینک پرسشنامه رو بهتون بدم که برام پر کنید.واگر کسانی رو می شناسید که همین مشکل رو دارند برای اونها هم بفرستید لطفا  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceUt83__JM5MuXYkev4H2rf4D5gch9dReH9du6uIdS75kquA/viewform

راست میگی     چرا کمر درد عین پریودی داشتم ولی همه میگفتن طبیعی  خیلی انگار دلم شک ...

من الان 5 هفته هستم و هنوز دفع نشده فقط لکه بینی،دکتر دیروز گفت دوباره بتا بده مطمئن بشیم افت کرده،تو سونو دیروز ساک خیلی کوچیک رو دید