2777
2789

سلام. 

من یه جا شاغلم که مسئولیت و مدیریت چند نفر با من هست. 

بعد اینا گاهی منو میپیچونن. 

مثلا صبحها از تایم اداری میزاشتن و میرفتن نون میگرفتن. بهشون گفتم دیگه صبحها که میاید نون بخرید بیاید تا تو تایم اداری بیرون نرید . چون واقعا گاهی اونقدر ترافیک کاری زیاد میشد و نیرو کم داشتیم و یکی از این آقایون رفته بودن صف نونوایی .

خلاصه امروز دیدم یکیشون نیست. پرسیدم فلانی کجاست ؟ گفتن رفته جلسه فلان مدیر. 

در حالی باید با من هماهنگ کنند و بعد برن. منتظر بودم تا بیاد و بهش مجدد تذکر بدم که بدون هماهنگی جایی نره.  

اتفاقی رفتم تو اتاقشون یهو دیدم اقا نون به دست وارد شد. 

حالا چه جوری یه بار برای همیشه تذکر بدم. 

آیا به بالا دستی خودم بگم تا این دفعه اون تذکر بده؟ 

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاشون زیاد گرم نگیر یک حد و مرز تعیین کن میدونی که ایرانی جماعت عاشق پیچوندن و وقت تلف کردن 

اصلا گرم نمیگیرم. 

فقط مشکل اینجاست که بدجنس نیستم. 

این جماعت دنبال مدیر بدجنسن. 

آدمای خوبو گلابی فرض میکنن.

شما به هرحال مسئولیت بر گردن دارید.شوخی ندارید که فردا هر اتفاقی بیفته شما باید پاسخگو باشید.اولا باهاشون قاطی نشید دوما قاطع و جدی برخورد کنید سوما دیدید جواب نداد برگه جریمه تایپ کنید و خطا کردند مثلا اون روز 20 تومن جریمه کنید و برگه رو در دو نسخه آماده کنید یکی به خود شخص یکی هم در اختیار کارگزینی .وقتی ببیند شما قاطع هستید و جریمه هم شروع کردید دیگه حواسشون به کارشون میشه

بعد از هرسختی آسانی است ... 
آقا 

متاسفانه بعضی از آقایون نمی تونن تحمل کنن که یه خانم مسئولشون باشه بیشترم واسه این که ثابت کنن این خانوم مدیریت بلد نیست شاید اینکارارو می کنن.از الان جلشونو بگیر تا حساب کار دستشون بیاد

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
فقط انصافن زورهم نگو انقدفشارزندگی روشون هست اومدن زیردست تو زیاد رواعصابشون نرو حالا یه نون داغ هم ...

خدا وکیلی بدجنس نیستم. 

ولی اینجا همه صبحونشونو با نون سرد میخورن. 

ماها عادت داریم . 

اونام مسئولیت دارن  و در قبال زمانی که تو اداره هستند دارن حقوق میگیرن.