2777
2789

بچه ها تو رو خدا کمکم کنید من از زایمان میترسم دوستدارم طبیعی بیارم ولی اینکه نمیدونم چند ساعت درد باید بکشم و چجوریه انتظار تو اتاق درد دو دلم

تا خدا با من است غمی نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساعت۸وقت عمل سزارین دارم بزار برم تموم که شد میام برات میگم سخت بود یانه

نمیشه مقایسه کرد شاید آستانه درد شما بالا باشه

بدن با بدن فرق میکنه

همه چیز بستگی به خود آدم داره

من از آمپولم میترسم،زایمان واسم وحشتناک بود

مرسی واقعا لطف میکنی چون‌ من از سزارینم میترسم میگن بعدش سخته سزارین.و اینکه بیمارستان تخت جمشید میخوام برم نمیدونم سزارین‌ میکنن اختیاری یا نه.شما کدوم بیمارستان میرید؟

تا خدا با من است غمی نیس

8صبح.؟تبریک میگم یه مشکل بزرگی دارم آبروم درخطره.توروخدا سر عمل دعام کن از ته دل.😢

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
تحت جمشید خیلی خوبه ...من سه ماه قبل اونجا سزارین شدم واقعا راضی بودم 

رفتم بخش بستریشو دیدم.ظاهرا که پرسنل مهربونی داشتن.شما بیمه داشتین؟یا ازاد حساب شد براتون.چقد شد هزینه اتون

تا خدا با من است غمی نیس
واقعا؟ازكدوم راضي تربودي؟توروخداجانه بچه هات قسم راستشوبگوتمركزكن يادت بياد،من اولي طبيعي بودم دوميو ...

ببین من خودم از اول زایمان طبیعی دوست داشتم اما به دلیل اینکه اجازه نمیدم کسی بهم دست بزنه و تا حالا حتی معاینه معمولی هم نشدم،دکترم سریع گفت باید سزارین بشی

من خیلی ترس داشتم موقع ورود به اتاق عمل این خیلی آزارم میداد که قراره چی به سرم بیاد،عملم با بیحسی بود و من همه چیز رو احساس میکردم ،انگار همه محتویات شکمم رو دکتر درآورد دوباره گذاشت سرجاش

بهترین دکتر شهرمون بود کارش عالی بود،ولی همون ترس و تکونهای زیادی که میخوردم باعث شد بیارم بالا خیلی اذیت شدم،دیدن اذیتم بهم دارو خواب آور دادن

بعد از عمل سختی شروع شد،اولش که چندساعتی بدون بالشت روی کمر باید باشی،بعد گفتن به بچه شیر بده،وای که سخت بود نتونستم بهش شیر بدم،بچم گریه میکرد اومدم از تخت بیام پایین ،تازه فهمیدم چی به سرم اومده

به عمرم همچین دردی رو تجربه نکرده بودم،نتونستم خودمو بکشونم پایین،به پرستار گفتم کمکم کن ،گفت وظیفه من نیست،همراهت باید کمکت کنه،همونجا زدم زیر گریه

همراهم مامانم بود که بچه رو برده بود پیش دکتر و صدای گریه بچه منو روانی کرده بود،

ولی من زود پا شدم،چون بچم رو بستری کردن یه پام بخش کودکان بود یه پام بخش زنان،اینقدر راه میرفتم زود دردام خوب شد

واسه زایمان طبیعی واقعیت اینکه من زایمان زودرس داشتم بچه ۶ماهه،از ۱۲شب درد کشیدم تا ۲ظهر،بچه تو شکمم مرده بود انقباضات رحم و درد شدید داشتم ولی نه خونریزی بود نه بچه ای

کلی آمپول فشار و دارو زدن،آخرسرم مجبور شدم خودم زور بزنم اینقدر زور زدم که آوردم بالا،بار دومم بود سقط میکردم ار بار همینجور درد کشیدم،پرستارا میگن هر سقط برابر ۱۰تازایمان طبیعیه،آخر سر بچه با پا اومد،وقتی به پای بچه دست میزدن میمردم از درد،ولی همینکه بچه رو کشیدن بیرون دیگه راحت شدم انگار هیچ دردی نبود😔

من سر هر دوتا سقطم کورتاژ شدم،چون جفت کامل دفع نمیشد،